היי, אני אדם ממש סטרילי והמשפחה שלי בדיוק ההפך הגמור. בזמן האחרון אני גר אצל חברה שלי ואצלה גם ממש שומרים על היגיינה והכל. כל פעם שאני בא לבקר את ההורים וסבא וסבתא אני מפחד לאכול כי אני יודע שרובם לא שוטפים ידיים (גם אחרי שירותים), נוגעים באוכל משותף עם כף שהם כבר הכניסו לפה.
יש לי בזמן האחרון כאבים בבטן ואני חושש שזה חיידק שהיה לי פעם גם, שפגע לי בקיבה (הליקובקטר) והמחשבה על זה שזה עבר כנראה מהמשפחה שלי די משגעת אותי.
אני ניסיתי כבר להגיד לסבתא שלי שתקפיד על שטיפת ידיים וזה לא נגמר כל כך טוב כי היא נעלבה עלי וצעקה עלי. אמרה שאכלתי אצלה כל החיים ומה נראה לי שאני אומר את זה, ושהיא שוטפת אותם קבוע. ואני שמתי לב כבר הרבה פעמים שהיא לא שוטפת אחרי זמן קצר בשירותים כי היא יוצאת ישר.
היו לי גם כמה פעמים שלשולים אחרי ארוחה אצלה.
אני באמת פוחד לאכול בבית אחרי כל זה ואין לי איך לברוח מזה. אם לא אוכל הם יעלבו ולא יבינו את זה, ואם אגיד משהו אז ישר אחטוף צעקות. וגם אם אגיד להם הם כנראה לא יקפידו על זה ולא יקשיבו לי.
אני גם דואג לחברה שלי שהיה לה גם את החיידק בתקופה שכבר הכרנו ואני מודאג שזה בגלל המשפחה שלי. גם מה יהיה בעתיד, מה אעשה כשאהיה לי ילדים..
מתוסכל כל כך ולא יודע מה לעשות.
תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות