עשיתי נכון שוויתרתי על יוזמה בקשר?

אבי בן 26 | כתב את השאלה ב-29/07/20 בשעה 15:59

ככה אני בן 26, ובקשר האחרון שלי, בעצם בשתים האחרונים אפילו, שניתי משהו בהתנהלות שלי כלפי הזוגיות, ובאלי לשמוע צדדים על זה.
פעם הייתי יוזם המון, והייתי קופץ לבקר מתי שבאלי, מרים טלפונים באמצע היום בלי להתחשב באולי זה זמן לא מתאים, קובע דברים מבלי לברר שהזמן שקבעתי הוא נוח גם לבת זוג, פשוט סומך על זה שהיא תסדר את הדברים כדי שזה יעבוד.
זה פעם.

היום, אני סוג של התמתנתי, אבל אני רוצה לוודא שלא יותר מידיי, נניח את כל מה שכתוב למעלה אני כבר לא עושה, אפילו טלפונים אני לא מרים, כי אני לא אוהב שלא עונים לי, ומצד שני אני לא יודע מתי זמן נוח לה, כי זה משתנה, לכן אני פשוט לא מרים אפילו טלפון וזהו.
עכשיו זה מצב לא ריאלי, לכן מה שאני עושה, זה לזרוק את האחריות לתיזמונים על הבת זוג, שהיא תקבע שהיא תסדר, אני אזרום איתה, אפילו טלפונים, היא תתקשר אני עונה כמעט תמיד ואני איתה. זה המצב שלנו.

והשאלה שלי, זה איך זה נתפס, ז''א אני עושה את זה כדי לא לכפות את עצמי עליה, אלא שהיא תראה לי שנוח לה ואז אני אזרום איתה, כי היא עליי לא כופה את עצמה, כאילו, גם אם כן זה לא מפריע לי אני אוהב אותה אז אני סבבה עם זה, אבל חשוב לי לראות איך זה מתפרש מהצד שלה, כחוסר אכפתיות או אולי כזלזול, דיברתי איתה היא אמרה שבסדר, אבל ראיתי שזה מוזר לה, מה אומרים, זה תקין הסיבה או שמשהו בראש הסתובב לי?

עדכון מאבי, שואל השאלה 2020-08-05 12:33:05

היי כולם, זה מה שקיבלתי ממכם, תודות.

האם לבטל יזמות בקשר:
1 - אסור לך לפחד להיות מי שאתה (גם כי אסור לך לפחד, וגם כי זה לא בריא להעמיד פנים לתקופה ממושכת)
2 - אם מי שאתה, זה טו מאצ' אולי כדאי שתתמתן אבל בבחינה הפנימית, התחשבות בעניין כמכלול (כמה זה חלק ממך, עד כמה זה מפריע, והאם זה הפרעה באופן כללי או ספיציפי)
3 - אין פה עניין של כפייה עצמית, פועלים כל עוד אין ברקס ( באל'ך משהו? – שלח!, שלח אותו!!! שים פס.)
4 - אתה אחראי רק על עצמך, אם מישהו שהוא לא אתה, עשה משהו שאתה לא מסכים איתו, אז זאת בעיה שלו, לא שלך (אתה לא גנב, מה שלא שלך, לא שלך)
5 - פגיעות הדדית, ממש ככה, תיחשף ותחשוף בשקילות (אם נופלים, זה רק ביחד, אז בוא לא)
6 - אתה חייב ליזום! (תירוצים, לפח!)
7 - מידע לו''ז ע''מ שתוכל לתת בזמנים נוחים (כל יום תשאל אותה מה עשיתי היום, ככה תקבל תצוגת שבוע, ואתה מסודר)
8 - תמיכה ברגש שלילי (בזמן סופה, כל קרש מעפן נחשב, בטח ובטח שאוניה)
שמור עדכון

אם אני יזם שעובר גבולות בקשר, להמשיך עם היוזמות, או להשאיר אותן לבת זוג

תמשיך

תן לה להוביל עדיף ככה בשביל שניכם