תמיד בודק על בת הזוג הכל, לגיטימי?

תום בן 23 | כתב את השאלה ב-29/07/20 בשעה 13:56

יש לי קטע כזה, שכשאני מכיר מישהי, אז אני עושה עלי בירורים בכל מיני מאגרים של מידע, רשתות חברתיות, אגרון של משרד הפנים, וכל מיני כאלה, בשביל לדעת עליה כמה שיותר, ואז לזרוק לה כל מיני דברים לגביי זה, כאילו שככה אני יותר מול מי אני עומד, ורוצה מה שנקרא להתקיל אותה על דברים שהיא לא סיפרה לי, בהפתעה, ואז לראות את האמת לגביי זה, כי אם היא תספר לי על הדברים האלה מעצמה, אז זה נותן לה זמן להכין את עצמה ולסנן דברים, ואני לא בן אדם של סינונים, תני לי אמת טהורה כמו שהיא, ואני אתמודד.
אז השאלה היא לגביי החלק הזה בי, איך זה נתפס, כאילו מהצד של אלו שאני בודק אליהם, אני יוצא קצת קוקו, הוא שזה לגיטימי לבדוק על מי שאתה עומד להיות איתו בקשר?

בודק על בחורות שהוא יוצא איתם דרך כל מיני רשתות חברתיות ומאגרי מידע, איך זה נתפס?

קריפי

הכל טוב כולם עושים ככה פשוט לא אומרים