מה הכוונה של האקסית? האם אני תמימה מדי?

אנונימית בת 25 | כתבה את השאלה ב-07/08/20 בשעה 19:57

אשמח לשמוע מה לדעתכם הכוונה של האקסית של חבר שלי.

אתמול ישבתי איתו וראיתי שהאקסית מתקופת הצבא (לפני כ-4 שנים) צלצלה אליו. הוא ענה ושמעתי שהיא שואלת אם היא מפריעה, הוא אמר לה שהוא עם חברה שלו וחוגגים יחד את ט"ו באב ואז היא התנצלה וניתקה. לא רציתי להגיד שזהיתי את השם שלה על המסך ולצאת סטוקרית אז לא אמרתי כלום אבל נראה לי מוזר שהאקסית שלו מתקשרת אליו ככה סתם ב7 בערב. גם למיטב ידיעתי הם לא נשארו עד היום בקשרי ידידות או משהו כזה. בערב בזמן שהוא התקלח הסתכלתי לו בהודעות וראיתי שהיא כתבה שהיא פשוט שתתה קצת ורצתה מקום להניח את הראש בהרצליה לפני שהיא נוהגת. אז השאלה הראשונה שלי היא?

1. האם נראה לכם שזה באמת מה שהיא רצתה או שאני תמימה? כאילו, מי הולכת לבית של האקס שלה כדי "לשים תראש"? היא יכולה לשים תראש באותה מידה במכונית? זה לא מוזר שהאקסית שלו תצלצל אליו עם הבקשה הזו? נראה לכם שהיא רצתה להגיע במטרה שיקרה יותר מזה??

אחרי שהיא כתבה את זה ראיתי שהוא ענה לה שאם הוא היה באזור אז ברור ובכיף אבל הוא פשוט לא באזור כרגע (+קרא לה בכינוי חיבה). בנוסף הוא שאל מה קרה שהיא השתכרה באמצע היום והיא לא ענתה לו על זה. פה מגיעה השאלה השנייה שלי:

2. האם התשובה שלו לגיטימית בעיניכם? זה לא שאני חוששת שהיה קורה משהו אני יודעת שהוא אוהב אותי 100% אבל אני מרגישה שזה מאוד מאוד לא מכבד אותי אם הוא היה מסכים שהיא תבוא "לשים אצלו את הראש" וציפיתי שלא יכתוב לה "ברור בכיף" אלא שזה לא מתאים או שפשוט לא היה נותן תשובה כל כך חיובית. בנוסף, ציפיתי שהוא יגיד לי על זה משהו.

אשמח מאוד מאוד אם תענו לי מה דעתכם על שתי השאלות הללו. אני מתלבטת אם לשאול אותו על כל האירוע הזה.

האם האקסית שלו רוצה אותו לאור ההודעה שכתבה?

כן ברור

באמת השתכרה ורצתה רק לשים את הראש אצלו