לפתוח את הנושא הרגיש הזה או להמשיך לשמור אותו סגור?

בחורה כלשהי בת 22 | כתבה את השאלה ב-13/08/20 בשעה 16:08

יש לי ידיד ממש טוב כבר שנה. בתחילת הקשר (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שלנו, די נמשכנו אחד לשנייה ויצא שהתנשקנו איזה שלוש פעמים מבלי לדבר על זה ועל המשמעות של זה. מהסיבות שלי אמרתי לו שאני לא רוצה להתנשק יותר ושאני רוצה להישאר רק ידידים (ואני לא רוצה לשנות את המצב הזה). הוא קיבל את זה בטוב והמשכנו לדבר וידידים כרגיל.
לא ממזמן יצאנו לאכול ולקניון וזה היה יום מעייף. וכשחיכינו לאוטובוסים של כל אחד מאיתנו, דיברנו כמו ידידים רגילים. היה רגע שלא דיברנו (והמרפק שלי היה על הכתף שלו כדי להישאר ערה) והוא הביט בי כאילו הוא רוצה לנשק אותי.
ובבקשה לא להגיד שאולי דימיינתי את זה או שקיבלתי רושם לא נכון כי זאת הייתה הדרך שלו להתחיל לנשק אותי עוד בהתחלה.
בכל אופן, עשיתי את הכל כדי למנוע מהנשיקה לקרות כי כמו שאמרתי, אני לא רוצה לשנות את המצב הנוכחי. אבל זה כואב לי לדחות אותו ככה..
חשבתי אולי לדבר איתו ולפתוח את כל העיניין הזה ולהבהיר לו את הרצון שלי, אבל לא בטוחה אם זה הצעד הכי טוב כי הוא לא דיבר על המצב שלנו עוד בהתחלה, ולא מדבר על זה גם עכשיו. אז אולי ההחלטה הנכונה זה להמשיך כרגיל כמו ידידים כאילו לא שמתי לב למה שקרה כשחיכינו לאוטובוסים. כי יכול להיות הוא סתם רצה (ולא כי יש לו רגשות אליי או משהו), או כי הוא ניסה לבדוק אם אני עדיין רוצה שנישאר ידידים ושלא אזרום עם הנשיקה, או כי הוא לא מהאנשים שאוהבים לפתוח עניינים או סיבות כאלה ואחרות.
ואחרי כל התסבוכת שסיפרתי פה, מה לעשות?

עדכון מבחורה כלשהי, שואלת השאלה 2020-08-13 20:10:38

אולי הייתי צריכה להוסיף:
בהתחלה, כשעוד היינו מתנשקים, אמרתי לו שמה שאנחנו עושים שלא ימנע ממנו להכיר אחרות ולהתאהב עם אחרות ושלא יתאהב בי- ולא ממש ראיתי תגובה ברורה ממנו.
בנוסף, הוא יודע בערך את הסיבה למה הפסקתי את מה שעשינו והראה הבנה כשסיפרתי לו..
ורק בשביל שלא יהיו אי הבנות: כל העניין הזה הוא לא מקטע של התנשאות. הוא ידיד מאוד טוב שלי והוא חשוב לי, ואם כל העניין הזה פוגע בו.. אני לא יכולה להתעלם מזה.
שמור עדכון

לפתוח איתו את הנושא?

תפתחי איתו את הנושא ותהיי אמיתית וכנה

יש דברים שעדיף לא לפתוח ואם זה לא מפריע לאף אחד מכם, אין טעם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"