האם ללכת למסלול דוברי פרסית או עתודה במדעי המחשב או תקשוב?

מאי בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/08/20 בשעה 12:08

היי לכולם, לצערי לא קיבלו את הבקשה שלי למיון לכלל חמן ובואו נגיד שחרב עולמי, אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות, תמיד חלמתי על לעבוד בהייטק וידעתי שיחידות 8200 שחקים וכו יעזרו לי מאוד מאוד בעתיד. בימטב אמרו לי שיש סיכוי טוב שאני אתקבל למסלול בכיר לדוברי פרסית שזה תכלס ההאזנות, הבנתי שזה תפקיד דיי משעמם ותקוע ולא באמת יעזור לי בעתיד.. אמרו לי שאני יכולה להתמיין לתיקשוב אבל גם זה הבנתי שזהו תפקיד מאודד מאוד משעמם. האם לעשות עתודה במדעי המחשב ולשרת במודיעין? האם ללכת על חיל התקשוב? או פשוט להתמיין למסלול הפרסית וזהו?
אני מתוסכלת מאוד ברמה של שקלתי להוציא פטור ופשוט לעשות שירות לאומי קצר והתחיל עם חיי..): עצות?

במה לבחור?

מסלול פרסית

עתודה

תקשוב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"