איך להספיק הכל? מרגישה המוון לחץ...

מפחדת בת 17 | כתבה את השאלה ב-01/12/20 בשעה 15:23

הי לכל מי שקורה את זה.
אני בכיתה יב ואני רוצה להיות בעתודה (צבא) וללמוד רפואה (מסלול צמרת) הבנתי שצריך פסיכומטרי 740+ פחות או יותר וממצוע בגרויות גבוה.

אני יכולה להעיד על עצמי שאני תלמידה טובה ומשקיעה אבל לפעמים אני מרגישה יותר מידי לחץ או שאני סתם שבוזה ואין לי כח. לדוגמא עכשיו כמעט נרדמתי תוך כדי שלמדתי למרות שישנתי כל הלילה (עכשיו בערך 13:00)..
אני רוצה ללמוד לבגרויות שיהיו לי ולשפר בגרות אחת משנה שעברה. בגלל הקורונה למדנו בבית וצברתי פער במתמטיקה שאין לי מושג איך להשלים אותו.

בערך מספטמבר התחלתי ללמוד בבית לקראת הפסיכומטרי (שהוא בדצמבר בעוד שבועיים) ואני ידיין לא מוכנה , נשאר לי לא מעט חומר ללמוד ואני נלחצת ככל שהזמן עובר.

אני לומדת לפסיכומטרי כמעט כל יום , הבעיה היא שהחומר רב ולעתים אני לומדת חצי שעה ולפעמים זה יכול להגיע ליותר משעתיים. במקביל אני לומדת לבית ספר ויש לי פעילות ספורטיבית שאני כמה פעמים בשבוע ולכן הלוז שלי מאוד עמוס ומה שאני מרגישה הוא בעיקר לחץ.

הפעם האחרונה שתהיה לי להיבחן היא באפריל (יש עוד שבועיים את דצמבר ולאחר מכן את אפריל וזהו.)

מה לעשות? איך לתכנן את הלמידה? להתמודד עם הפער במתמטיקה? ובו זמנית לשמור על מוטיבציה והתמדה?

אתם מרגישים גם לחץ מדברים דומים?

כן מרגישים וקשה להתמודד

כן מרגישים ולא קשה להתמודד

לא מרגישים בכלל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"