היי.
השנה היו קרוב לבית שלי גורי חתולי רחוב וניסיתי לחפש להם בית. פנה אלי בחור שגר במרחק לא רחוק אבל לא קרוב כולכך.. הוא בא ואסף את הגורה והכל רגיל..
לאחר שעבר כמה זמן שאלתי לשלומה של הגורה. הוא טען שהיא ברחה לו ואני ממש הייתי בהלם.. כמובן שאחרי שהבנתי שהוא חסר אחריות לא פניתי אליו יותר.
התברר לי שהשכנה שלי גם חיפשה בית לגור חתולים לבחור מסויים והוא אמר שהגור ברח לו.. ושאלתי אותה האם זה *** ? היא אמרה לי שכן ואמרתי שהוא עשה את זה גם לי..הייתי בהלם של ממש. אני באמת לא יודעת אם קרה להם משהו,אין לי שום דבר ושום טענה שהוא פגע בהם אבל נראה לי קצת הזוי שמישהו כולכך אובססיבי לגורי חתולים ואחרי זה הם נעלמים ?
מה אפשר לעשות עם זה ? אני ממש רוצה שאף אחד לא יתן לו יותר שום גור כי הוא חסר אחריות אפילו מבלי לדעת מה באמת קרה..איך אפשר להגיע לאנשים מבלי לפגוע בשם שלו ? כי בתכלס זו יכולה להיות עבירה..
אשמח לעצות מה אני יכולה לעשות שלא יקרו שוב מקרים כאלהמזה רק ממקום של דאגה אז מבקשת לכתוב תגובות שהן במקום אין צורך לריב או לתקוף תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות