אוקיי אז ככה,שובצתי בצבא בתור תצפיתנית אחרי שהייתי במיונים בחיל האיסוף הקרבי וחתמתי על ויתור,במהלך המיונים הסבירו לנו שזה תפקיד שונה מתצפיתנית רק בגלל הטכנולוגיה המתקדמת שיש שם ושאר התנאים זהים לשל התצפיתנית.
אחרי ששובצתי לתפקיד התחלתי לחקור עליו באינטרנט ושאלתי אנשים וכולם אמרו לי שמודיעין השדה הפך לחיל האיסוף הקרבי אז איך זה הגיוני שאחרי שחתמתי על ויתר בכל זאת שובצתי לזה?
בנוסף אחרי שחקרתי על התפקיד די נדלקתי עליו,הבנתי שאני הולכת לעבוד עם חיילים קרביים כמו גולני וכפיר זה אכן כך?אני הולכת לשהות בסביבתם ולא רק לראות אותם במסך?
בנוסף כל מי ששומע ששבצתי שם אומר לי לברוח ואני באמת שלא מבינה למה,נכון אני אשב 4 שעות בלי לזוז מול מסך אבל אחר כך יהיו לי 8 שעות חופשיות רק לעצמי,אז למה מסתכלים על התפקיד בצורה כל כך שלילית?ותצפיתניות עושות שמירות?ומה המשכורת של תצפיתנית כי בכל זאת רוב השירות שלי אני בשטח ולא בבית.
ושאלה אחרונה אני רוצה להיות בגדוד מסויים,כלומר בגבול מסויים מה הסיכויים שלי שבאמת ישבצו אותי בגבול שאני מעוניינת בו?
אם יש כאן תצפיתניות שיכולות לענות לי על כל השאלות נורא אשמח וסליחה על השאלות הרבות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות