לקוחה שלא עונה לעניין, מה הייתם עושים?

מישהי בת 40 | כתבה את השאלה ב-16/12/20 בשעה 21:32

מישהי פנתה אלי במיילים. שאלה שאלה מאוד כללית שאי אפשר להבין במה מדובר כשאין מידע נוסף.
השבתי לה במייל שצריך פירוט אך היא כנראה לא ראתה את המכתבים (יתכן שלא בדקה גם בדואר זבל)
בסוף, שלחתי לה ווצאפ והסברתי לה שעניתי לה, וכנראה לא ראתה ושאלתי אם בדקה בדואר זבל וביקשתי שתפרט מה היא צריכה. היא לא ענתה, לא התייחסה לשאלתי ולמה שכתבתי.

אחרי כחודש! שוב שלחה את אותה הודעה בווצאפ בלי להתייחס לשאלתי.
שוב, ביקשתי שתפרט במה מדובר.
לא התייחסה . צלצלה אלי ב- 23:00 בלילה!
לא עניתי כי אלו לא שעות העבודה שלי וזו גם חוצפה ממדרגה ראשונה. יש לי גם חיים פרטיים.
למחרת שוב היא שולחת את אותה הודעה בלי לענות ולתת לי קצת רקע מי מה מו.
שאלה איך אפשר להשיג אותי.
כאילו, גברת, אני כותבת לך שוב ושוב בווצאפ - אין תגובה עניינית מצידך ואת אף מצלצלת בשעות לא שגרתיות.
מה הייתם עושים???
להתעלם?
אני מרגישה שאני מדברת אל הקיר....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"