זוגיות זוגיות
 
שאלה 315292
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מרגיש שאני overqualified בשביל זוגיות. איך למצוא אישה ברמה שלי?

בודד בן 34 | כתב את השאלה ב-13/01/21 בשעה 10:17

אני יודע שהכותרת נשמעת מתנשאת, אבל אני צריך לספר על עצמי:

אני בוגר תואר שלישי, עם ניסיון עבודה בחו"ל (ארה"ב, גרמניה, סין), עובד בחברה שאת שמה לא אפרסם כאן, אבל אציין שרוב הסיכויים שאתם הלקוחות שלנו, אלא אם כן אתם חיים בתקופת האבן.
עד כה הקו"ח.
אולי הייתי מצפים שאדם כמוני יהיה לו קל למצוא מישהי, אבל לגמרי להפיך. כל פעם כשאני נפגש לדבר עם בחורה, אני שם לב שאנחנו בעולמות שונים.
ואני בכלל בכלל בכלל לא מזלזל במעמדות הפועלים. אני עצמי עליתי לארץ וגרנו בדירות שכורות עם 7 איש בדירה. עברתי תיכון עם ערסים גזענים ושירתתי בצבא ביחידה רחוקה מלהיות מובחרת. עליתי מהתחתית. זה ההישג שלי בחיים: ממשפחה ענייה לאיש צוות בחברה עולמית. וזה עלה לי לא מעט מבחינת שנים של לימודים וחברים שעזבתי מאחור.
כתופעת לוואי, הגעתי למצב שבו אישה "רגילה" פשוט לא מעניינת אותי. כלומר, זה לא סיפור שהיא עובדת בלק-ג'ל/סופר-פארם/קלדנית, זה לא מה שחשוב. מה שחשוב הוא שיוצא שאני לא מרגיש שום משיכה לאישה שנמצאת בעולם כל כך רחוק משלי. וזה לא כי אני ממש רוצה שהיא תבין בדיחות במוליכים למחיצה.... זה פשוט כי אני לא מצליח לראות עניין בקשר איתה.

מה אפשר לעשות? בטח הרעיון הראשון שלכם יהיה להגיד "חפש בעבודה". אבל אין שם אף אחת בגיל, מצב במשפחתי ומראה שאני ארצה. מה אפשר לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (22) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות