חלמתי 2 חלומות מוזרים מאוד, אני צריך לדאוג בגללן?

חולם בן 14 | כתב את השאלה ב-16/01/21 בשעה 20:48

אז יש לי 2 חלומות מאוד מטרידים:
1. בהתחלה חזרנו לביה''ס, ובגלל שזה יום ראשון שבו חוזרים מהקורונה, בחרנו מקומות לשבת, והחברים שלי רצו לשבת לבד, אז גם אני ישבתי לבד אבד כשחזרתי מהפסקה, ילדה שהיה לי קראש עליה בכיתה ז', תופסת לי את המקום ואומרת ''שהיא הייתה פה קודם'' אז הסתובבתי בכל הכיתה עם התיק כשחיפשתי מקום באמצע השיעור, ואחרי יום הלימודים, גיליתי שחברה טובה שלי, (היא לא מבית הספר) משיגה 100,000 סאבים ביוטיוב (אני יוטיובר קטן, כבר 5 שנים) מפארודיות לאיזה צמד זמרים ישראלי, וכשהלכנו לאנשהו, אז ביקשתי ממנה שתקדם לי את הערוץ, אבל זה הביא לי רק 10 סאבים. ואז (משום מה) הלכנו למקלחת ציבורית, בלי פרטיות ואנחנו שם ו-2 אנשים זרים, ובאיזשהו שלב, נופלים לארבעתנו העיניים, וכשחיפשנו את העיניים, התעוררתי.

ואת החלום השני אני לא כל כך זוכר, אבל אני זוכר שבו אני הוצאתי את העיניים שלי, והפכתי אותן לזוהרות או משהו והחזרתי אותן (שוב, לא יודע למה, אבל זה מטריד מאוד)

האם אני צריך לדאוג לגבי העיניים שלי או משהו? כי זה מטריד מאוד.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"