ניהול משאבים נכון בעת רכישה לעסק על רקע הקורונה. מה לעשות?

צלם בן 32 | כתב את השאלה ב-27/01/21 בשעה 19:35

בתחילת 2020 לקחתי הלוואה קטנה כדי לשדרג את הציוד צילום שלי.
בגלל הקורונה לקחתי את הזמן עם הרכישות מה שאיפשר לי למצוא דילים טובים ולעמוד
ביעדי התקציב שהצבתי לעצמי אבל יש לי עוד כמה רכישות לא צפויות על מנת שסט הצילום יהיה שלם.
הבעייה היא שכמעט לא נשאר לי כלום מהלוואה הזו ובגלל הסגרים וההגבלות כמעט ואין עבודה כרגע אז אין הכנסות שיצדיקו ויכסו את ההוצאות (שהן גדולות כי ציוד צילום הוא יקר).
מצד שני, ברגע שהדברים יחזרו לשגרה, בין אם עוד חודש או יותר, אני אצטרך להיות זמין עם ציוד מתאים.

אני מרגיש במלכוד 22 כלכלי, בתפיסה שלי אני לא רוצה להכניס את עצמי להוצאה גדולה ללא יכולת לכסות אותה.

מה הייתם מייעצים/ות לעשות במצב כזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"