לדבר עם הילד על הגודל של איבר המין שלו זה נורמלי?

אנונימית בת 30 | כתבה את השאלה ב-26/01/21 בשעה 12:14

שלום לכולם,
אני בזוגיות עם גרוש פלוס אחד. הילד שלו בן 4 ושמתי לב שכל פעם כשהוא עושה לו מקלחת, הוא זורק לו הערה על ה״בולבול״ שלו. למשל- דניאל! (שם בדוי) תוציא את הבולבול שלך החוצה! יופי.
(כי הבן זוג שלי טען שבגלל השומן התינוקי, הבולבול שלו התחבא בפנים ולא ראו אותו).
או שהוא אמר לו- וואו איזו חתיכה יפה יש לך שם. ומעיר לי לידו- כשהוא עומד לו זה יפה. תראי איזה יופי , זה נראה טוב.
ואני שאלתי אותו- תגיד, זה לא נראה לך קצת מוזר לדבר עם הילד שלך כל הזמן על איבר המין שלו? ולהגיד לו שהוא עומד לו? זה הזוי ודוחה בעיניי. מה זה משנה מה הגודל? הילד בן 4. ולמה אתה כל הזמן מעיר לו ״איזה גבר אתה!!!״ איזה מין דבר זה? אז מה תגיד לילדה קטנה ? איזה ציצים יפים יש לך? אני לא מצליחה להבין. ואם כשהוא יגדל , האיבר שלו יהיה קטן מהממוצע? אז יהיו לו תסביכים בגללך.
והוא ענה לי- כשהוא יגדל, הבולבול שלו כבר לא בתחום אחריותי.
ואז שאלתי קרוב משפחה שלו והוא אמר לי שככה זה גברים וכל מה שחשוב להם זה הגודל וכל החיים זה מה שהם מתעסקים בו.
אבל למה לילד בן 4???
האירו את עיניי בבקשה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"