מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 31636
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מגיעה לתיכון בלי אף אחת מהחברות ומאוד מפחדת

יעל בת 15 | כתבה את השאלה ב-17/06/14 בשעה 10:31

אני בת 15 בקרוב ואני ממש מפחדת. אני עולה בתחילת שנה הבאה לתיכון לכיתה י, ויש המון סיבוכים.
יש לי חברה מאוד טובה שהיא כמו אחותי והיא עוזבת לתיכון אחר בעיר... אני די כועסת עליה כי גיליתי את זה מחברה משותפת של שתינו ואני עדיין לא מבינה למה לחברה הזאת היא סיפרה ולי לא, סמכתי עליה שתהיה איתי בכיתה ובזבזתי עליה מקום חשוב בשלוש חברות שאני בוחרת לבקש להמשיך איתן לתיכון- לשווא.
כתבתי עוד חברה מאוד טובה, אבל מסתבר שגם היא לא תהיה איתי בכיתה. היא כן תגיע איתי לאותו תיכון אבל לא לכיתה שלי (זה עוד לא בטוח).
ואת המקום השלישי לא מילאתי, כי סמכתי על זה שאהיה עם שתי החברות האלה בכיתה וזה ממש הספיק לי, אבל זה לא יקרה!
אני לא מצליחה לתאר את הפחד שלי להיכנס לכיתה לבד בלי שום חברה שתלווה אותי ואני אותה, בלי מישהי להתחיל איתה..
אני יודעת שזה נשמע שאני מגזימה ועושה ביג דיל ממשהו שיחלוף אחרי כמה זמן, אבל בשבילי זה ממש לא ככה כי אני הייתי במקום הזה כבר כשהגעתי לחטיבה.. הגעתי לעיר הזאת כשלא הכרתי אף אחד ועברתי פשוט גיהנום בגלל הסוג של רב האנשים בעיר הזאת, שהם בעצם ילדי שמנת צפונבונים (סליחה על זה) ועד שמצאתי את האנשים הטובים לקח לי המון זמן.

עכשיו הכל מאוחר מדי. מה אני אעשה? אני חשבתי על לבקש לשנות את הבנות שכתבתי אבל אני לא חושבת שיש בנות שאין להן כבר סידור עם בנות אחרות.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות