אשתי השתנתה ולא מושכת אותי יותר ואני אובד עצות... מה לעשות?

גבי בן 37 | כתב את השאלה ב-27/01/21 בשעה 10:50

אני גבי בן 37 נשוי 12 שנים ויש לנו ילדה בת מקסימה בת 7 .
והיחסים ביני לבין אשתי דעכו בתקופה אחרונה
חייב לציין שהיא השתנתה מבחינת מראה עלתה כמעט 20 קג בשנה האחרונה
דברתי איתה שזה מאוד מפריע לי והיא ענתה אני אוהבת איך שאני נראית
וזה מה יש . הבעיה היא שאין לי חשק לשכב איתה ואמרתי לה שבעקרון
קשה לי וזה גם משפיע על החשק שלי וזו הסיבה שגם אנחנו לא שוכבים
ולא בא לי הרבה פעמים . לצערי לא מפריע לה הבעיה .
היא לא סובלת מדכאון או משהו עובדת והבעיה שהיא אוהבת לאכול .
לא עושה שום ספורט וזה לא מעניין אותה אפילו שונאת .
אמרה שאני אמור לאהוב אותה איך שהיא וזה שעלתה 20 קג זה לא כזה נורא
אני צריך להיות איתה גם אם תעלה 50 קג . אני חייב לציין שאני מרגיש
מבואס כי היא לא מבינה אותי . אין משיכה אליה בכלל חסר לי היחסים
שהיו לי פעם שהיא הייתה נראית אחרת .
להתגרש ממנה עלה בראשי אבל יש לי פחד כי בסך הכל היא אישה טובה עם אופי מדהים עושה הכל בבית עובדת דואגת לילדה יותר ממני כי אני רב היום בעבודה
ואין לי זמן ככ להיות בבית בגלל התפקיד בעבודה . יש בי פחד שאני לא אמצע בחורה עם אופי כזה וגם לא רוצה להתגרש כי יש פה ילדה . הנושא הכספי לא מפריע לי
הבעיה אם אני מתגרש יכול להיות הילדה תגדל ותשמע ולא תסלח לי על זה .
בחיים לא בגדתי כי לדעתי לבגוד זה לאבד את הערכים שלך .
לסיכום אני עובד עצות ואשמח לשמוע את דעתכם הכנה

האם ההתעלמות של אשתי מהמראה שלה ומזה שזה מפריע לי האם זו התעלמות טבעית ?

האם להתגרש בגלל דבר כזה זה נורמלי ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"