זוגיות זוגיות
 
שאלה 317182
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האם כדאי לטפל?

מעיין בת 25 | כתבה את השאלה ב-04/02/21 בשעה 15:01

היי אני יוצאת עם בן זוגי כבר 3 שנים אני בת 25 והוא בן 32
כשהתחלנו לצאת הוא פתח בפניי שבעבר הוא עבר אונס וסחיטה באיומים בגיל מאוד צעיר מה שהביא אותו לפתיחת תיקים בהוצאות לפועל (העתיקו לו את האשראי והזמינו דברים על חשבונו) הוא שילם הרבה דברים למרות שבחלק מהדברים הצליח להוכיח כי הוא לא שייך
אבל עדיין היו הרבה דברים שהוא שילם מכספו והוא הגיע למצב של הלוואה ומינוסעל סך 130 אלף . ביקשתי ממנו את החשבון בנק ועד היום ניהלתי לו את החשבון .
הוא הלך לעבוד ב2 עבודות על מנת לכסות את המינוס וגם לצמצם את ההלוואה ולטפל בכל התיקים .
לבסוף הצליח ללסגור את הכל ובנוסף גם קנינו בית טרם הנישואין.
אני אמורה להתחתן בעוד 3 חודשים איתו ... אציין כי הוא מדהים ועשה הכל כדי שיהיה לי הצעה מפוארת , טיסות למקומות היקרים ביותר מלדיבים ואיי סיישל.
ואתמול הוא חשף בפניי שיש לו הלוואה לשוק האפור על סך 60 אלף שהיא עוד מאז האונס והסחיטות שהוא פשוט נאלץ לקחת ועד עכשיו הוא שילם ריבית בשיקים על סך 1700 שקל שעליהם ידעתי אבל לא ידעתי שהוא יצטרך גם לתת סכום כזה גדול חשבתי שזה או זה או זה.
ואני לא יודעת מה לעשות האם כדאי בכלל להכנס לנישואין כאלה ? למרות שהבן אדם עושה הכל כדי לעבוד ואיש עבודה. וחושף בפניי את כל החשבונות שלו.
אבל קשה לו היה לספר את כל החובות האלו גם לי וגם למשפחה שלו בגלל שקשה לו לשתף כי הוא פחד שאני יעזוב אותו או שישפטו אותו כולם. הוא אמר שאף פעם לא היה לו את הסכום לתת לו כי גם את ההלוואה בבנק הוא לקח כדי לכסות דברים אחרים(הוצאה לפועל וכו) .
מההתנהלות הכלכלית השוטפת הוא לא מבזבז על עצמו ומוציא רק עלי וכל פעולה שעשה במשך השנתיים האלה בבנק עידכן אותי וגם הייתי חשופה לחשבון תמיד.
אבל אני חוששת מאוד האם להכנס לזה מלכתחילה לנישואין כאלה שיש הלוואות על סך 150 אלף אמנם קנינו בית אבל עדיין זה מקשה עלי.
ההוא הבטיח ללכת ממחר לטיפול על מנת להתחיל לשתף יותר ולספר כי גם המשפחה שלו מאוד כןעסת שהוא לא משתף ותמיד אומר שאין לו כלום ונגמר הכל. והוא בסדר .
אשמח לעזרתכם

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות