קושי בקבלת זקפה לאחר אירוע אינטימי בחדר כושר

אלעד בן 24 | כתב את השאלה ב-18/06/14 בשעה 09:39

רציתי לשתף אתכם באירוע שהיה לי ומשפיע עלי עד היום.
לפני כחודשיים ישבתי בסאונה במכון (יש שם גייז, אבל אף פעם לא שמתי לב אליהם כל כך), עצמתי קצת עיניים (אני רגיל תמיד לעשות את זה), ומישהו שהיה בסאונה ליטף וחיבק לי את הרגל.
הייתי בשוק ולא ידעתי מה לעשות, הייתי סוג של קפוא במקום. מיד אחרי כמה שניות הוא התחיל לאונן לי - לא נתן לי אפילו זמן לקלוט מה הולך.
הייתי בהלם מכל הסיטואציה ולכן לא העפתי אותו ממני, אבל אחרי כשהבנתי מה הוא עושה לי נתתי לו להמשיך (הזין שלי כבר היה על אוטומט).
אחרי כמה דקות הוא גמר (הוא אונן תוך כדי ההתעסקות עם הזין שלי), אמר לי good bye בנחמדות (היה תייר כנראה), נתן לי נשיקה קטנה בפה (שוב פעם, מהר, ניצל את העובדה שהייתי בשוק מזה שאפילו הוא לא אונן לי עד שאגמור), והלך.

הבעייה שלי היא שמאז אותו אירוע קשה לי מאוד לקבל זיקפה ובכלל כל העסק שם למטה נראה מת לחלוטין. נראה לי שיש לאירוע השפעה פסיכולוגית עלי.
אני חייב להדגיש שכשהוא יצא ראיתי כי הוא היה חתיך (אני לא בקטע), אז זה לא "טראומה" שיכולה לנבוע מזקן שנמרח עלי.

אשמח לכמה עצות, תודה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"