שלום לכולם, אני בן 22 אוטוטו, אחרי צבא, נרשמתי ללימודי הנדסה ואני אחרי סמסטר ראשון (הייתי צריך ציון גבוה כדי לעבור וקיבלתי אותו)
מרגיש מתוסכל, לא יודע על מה להפיל את התחושה, על הזום? על הסגר השלישי שכבר גמר אותי במיוחד אחרי תקופת מבחנים או אולי על אנשים שתכלס אני לא אוהב (במכללה), כל אחד יותר חמור מהשני, ככה מרגיש לי. כל אחד רוצה להוכיח את עצמו ולהראות שהוא קיים, שאלות מפגרות, אמירות מטומטמות עוד יותר.. כל דבר קטן כבר משגע אותי. לא יודע מה נפל עליי פתאום. השקעתי כל כך סמסטר ראשון, למדתי כל יום כל היום ובאמת הצלחתי לקבל ממוצע כמעט 95 ועכשיו אני מוצא את עצמי עוד שניה נרדם בשיעור.
אי אפשר להסביר את התחושת תסכול שיש בי כרגע ואני אפילו לא יודע ממה היא נובעת..
למה אנשים בני 24 25 כל כך ילדים ומנסים לבלוט בכוח (אני לא איזה פראייר או אחד שלא מדבר אבל מה אנשים לא התבגרו מה הם מחפשים להיות " מלכי הכיתה")
אולי זה הדבר שמשגע אותי? אני באמת לא יכול לסבול את זה ומרגיש שאני הולך להתפוץ בלי סיבה על כל אחד מהם שם..
איך להתגבר על זה? אולי פשוט להתפוצץ עליהם ולחפש לריב? זה נשמע ממש מטומטם..
כבר קשה לי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות