לא עברתי סיווג ביטחוני של מגב, נשבר לי הלב, יש אפשרות לערער?

שילת בת 19 | כתבה את השאלה ב-16/04/21 בשעה 11:08

שלום.
מאז גיל 12 אני חולמת להיות לוחמת מגב באיוש, זה היה החלום הכי גדול שלי, מאז הצו הראשון עברתי ועדות לשינוי פרופיל וערעורים על גבי ערעורים על מנת לקבל את השיבוץ למגב שבסוף קיבלתי והאושר שלח היה בשמיים.. ניגשתי לקב״ט שהוא הסיווג הביטחוני ולאחר שבועיים שלוש הודיעו לא שלא עברתי ולכן לא אוכל להשתבץ במגב.. בכיתי ימים ולילות ולא ידעתי לאן אני הולכת עכשיו.. ניסיתי חיר גבולות אבל זה בכלל לא משמעותי כמו שרציתי ואני מעדיפה להוציא פטור מהצבא מאשר להיות גובניקית.
החלטתי להפוך את העולם בשביל לערער את ההחלטה של הקבט.
אני די בטוחה שלא עברתי את הסיווג בגלל אחי שהיה לו משהו שידעתי רק בדיעבד, משהו כשהיה קטין על פריצת מכוניות אבל הוא אמר שזה נמחק וגם לגבי זה שהוא מעשן סמים וגר איתי בבית, אבל הוא עבר ואין לי בעיה להגיד שאנחנו אפילו לא בקשר מאז הסיווג הקודם.
מישהו שעשה את זה או שמע על ערעור של סיווג?
בבקשה תעזרו לי!

שילת צירפה תמונה לשאלתה:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"