שלום, אני נורא אוהב סושי, ואני ממש נהנה להכין אותו אני הולך במדויק לפי איך שצריך להכין את האורז, הכמויות, עד לשלבי הגלגול של הרול (כמו שצריך לגלגל ולא כמו לאפה) והחיתוך.. אפשר להגיד שאני יודע לעומק את החוקים להכנת סושי ואת הכל למדתי לבד.
אני חושב שאולי בעתיד אחרי שאני אסיים את שירות חובתי בצבא אני יעבוד בזה אבל איך מתחילים? האם יש מקומות הכשרה שנותנים תעודה או משהו כזה?
תודה מראש
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות