אני בת 20 ולמרות הגיל הצעיר שלי אני כבר מיואשת ומרגישה שלא משנה מה שאעשה לא אצליח למצוא זוגיות והאהבה הגדולה שאני כלכך רוצה ומייחלת לה.
בגילי הצעיר כבר הספקתי ליפול על כל הסוגים של הגברים שאף אחת לא רוצה ליפול עליהם והיו לי מלא קטעים ומערכות יחסים קצרות שלא התפתחו ונגמרו מהר מאוד.
אני בחורה יפה, חטובה מאוד, אינטלקטואלית ואינטיליגנטית. משקיעה את הזמן הפנויי שלי בקריאה, למידה של דברים חדשים, כושר, לא מעשנת או שותה, לא מדברת בגסות, באמת לדעתי אני בחורה איכותית ואני מקבלת המון מחמאות על המראה שלי ומודעת לזה שאני נראית טוב מאוד ונחמדה לכולם.
בשנת הקורונה לא היו לי הכרויות בכלל ולקראת סוף התקופה יצאתי עם 2 גברים שהכרתי ברשתות החברתיות ואחד מהם היה ממש נוראי והשני סתם החלטתי לא להמשיך איתו כי הרגשתי שזה לא זורם לנו. החודש התחילו איתי 2 בעבודה שרק רצו מין ועוד כמה ברחוב שלא יצרתי איתם קשר מאז.
הורדתי אפליקציית הכרויות אבל הכל מרגיש שם תקוע ועצור כזה ויש גם המון פוזות שם, ואני לא תמימה ויודעת שצריך להזהר באפליקציות. אבל הבעיה היא שאין לי דרך אחרת להכיר דרכה: חברים אין לי בכלל ככה שאני לא יכולה להכיר דרך חברים בן זוג, אני כבר לא עובדת מסיבות אישיות ולא נמצאת בצבא/שירות לאומי/מסגרת אחרת. אני מרגישה שהסיכויי שאכיר כרגע מישהו נושק ל0. אני באמת רוצה אהבה יותר מהכל ומרגישה שזה ממש רחוק ממני, אני רואה זוגות ובאמת עצוב לי.
אני גם לא שואפת לכל מיני חומריים: ממש לא מחפשת את כל החתיכי-על הבלתי מושגים האלו/מחפשת כסף/מתנות ולא אדם חומרי בכללי. אפילו הרבה פעמים בחורים שיצאתי איתם היו נראים מתחת לממוצע ולא הפריע לי. אני רק מחפשת מישהו שתהיה בינינו כימיה אמיתית ונהיה באותו הראש ואצליח להתאהב בו והוא בי כמובן.
איך אני יכולה להכיר מישהו במצבי? מה כדאי לי לעשות? למחוק את האפליקציה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות