תפקידים מעניינים?

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-28/05/21 בשעה 20:51

ירדתי מקרבי לתומך לחימה, רציתי לרדת יותר רחוק, ואמרו לי שזה מה שיקרה, וגיליתי שעבדו עלי הצבא.
וכולם מכחישים.

מפה לשם עברה תקופה והבנתי שלא טוב לי בגדוד הזה, לא קשור לתפקיד, לא בגלל קרבי או ג'וב.

ואני מנסה לרדת יותר, הבעיה, אין לי מושג לאן לכוון.
אין לי רשתות חברתיות, מעולם לא הייתי בהם, לא התעסקתי בהם לא יודע איך לחפש.
מעבר לזה שאין לי ממש חברים בצהל, ומי שכן היה פשוט קרבי וחי בבועה, או ביחידה במודיעין מסווגת, שאין סיכוי להגיע אליה.

אקיצר, אני מנסה להגיע אולי ללהקות צהל, אכן לא פשוט, אבל מנסה להשיג מספר של הקצינים שם או מישהו בניסיון להגיע (מוזיקה זה קטע שאני ממש ממש טוב בו).

בכל מיקרה, לא בטוח שזה ילך, אז יש רעיונות לאן עוד לכוון? תפקידים מעניינים?
או במקביל, רעיון איך להגיע ללהקה הצבאית?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"