מה לעשות עם אמא קשה ומציקה?

מישהי בת 26 | כתבה את השאלה ב-21/06/21 בשעה 22:24

מה לעשות עם אמא שמציקה לי כל הזמן מתנכלת לי ומנסה לשים לי רגליים?? אני בחורה בריאה בנפשי
ויש לי שיקול דעת .
היא כל הזמן רבה איתי אנחנו לא מסתדרות
היא הלכה לבכות ולהתחנן לפסיכיאטרים ועובדות סוציאליות ורופאים ולהמציא להם שאני אנורקסית
אני לא הייתי אנורקסית שקלתי פחות ממה שהיום,
היא בכתה להם והתחננה אליהם שיאשפזו אותי בכפייה ושיקרה להם שאני אנורקסית,
ראו שם שאין לי כלום ואני בסדר ושיחררו אותי,
אחר כך היא רצתה שאני אלך לאיזה רופא שהיא קבעה לי תור אליו בלי לשאול אותי ולא רציתי אז היא התחילה לאיים עליי שאם אני לא אלך אז היא תעשה לי אפוטרופוס והלכתי לרופא(לא רופא שקשור למשהו נפשי), עכשיו הלכתי לעשות מילוי שפתיים והיא ראתה אותי ואמרה לי שיש לי שפתיים של מוצצת ואמרה לי שהיא הולכת לתבוע את הרופא ואז גיליתי מהמזכירה של הרופא שהיא הלכה וצעקה על הרופא שהוא לא היה צריך לעשות לי את זה והיא אמרה לרופא דברים קשים והיא אמרה לו "אתה היית צריך לראות שהיא לא בסדר בראש ולא להסכים לעשות לה" מה לעשות איתה היא מקשה לי על החיים ומלחיצה אותי נפשית ועושה לי בושות. ואני רואה שמתי שטוב לי כאילו לא טוב לה והיא מקנאה או משהו מאז שנהייתי אישה ולא ילדה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"