לא מוצא טעם בחיים האלה, מתי אמצא שלווה ורוגע?

טוואר בן 23 | כתב את השאלה ב-10/07/21 בשעה 22:17

היי לכם
מאז שסיימתי תיכון אני בלי מסגרת וזה קשה לי נורא..
צבא לא עשיתי מדכאון וחרדות שהיו לי אז
וכיום 3 שנים אחרי, אין לי שמץ של מושג מה לעשות עם עצמי ועם החיים שלי אני עובד בשכר מנימום ולא יודע במה לאחוז, לאן לשאוף ,ומה לעשות.
אני מבולבל מאוד רואה אנשים מתקדמים ויודעים מה לעשות , ורק אני רובץ במיטה בלי לדעת מה התכלית.
למנוי לחדר כושר שעשיתי אני בקושי הולך
עבודות הגשה אני מזניח
קם לעבודה בדכאון ותחושה איומה חסר מוטיבציה
איך למצוא חיים וניצוץ בחיים האלה? אני מרגיש כבוי וכמו רובוט קם מתלבש והולך לעבודה...בקושי גם יש לי חברים...וזה מציק לי
אני רוצה לעבור מההורים ולגור במקום אחר ולשנות קצת, אבל זה לא משתלם לי כלכלית..כי גם עכשיו בקושי אני מצליח להחזיק את עצמי
מרגיש חרא עם עצמי ותחושות קשות בדימוי העצמי שלי איך להתגבר?
מתי ארגיש בטוח בעצמי ופחות חושש?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"