כאבי ראש חזקים במהלך אורגזמה

Noanona בת 28 | כתבה את השאלה ב-12/07/21 בשעה 19:05

שלום,

כבר תקופה ממש ארוכה שאני חווה במהלך האורגזמה כאבי ראש חדים וחזקים שמונעים ממני לזוז ולדבר למספר דקות. הנושא נבדק מול רופא נוירולוג מומחה ואין סיבה לדאגה מבחינה רפואית, ההמלצה של המומחה היא לעצור לפני האורגזמה.
ניסיתי גם לקחת כדורים נגד כאבי ראש ומגראנות ואפילו קנאביס - שום דבר לא עזר.

הדבר גם מונע ממני לקיים יחסי מין עם בעלי, מהפחד לחוות שוב את הכאבים האלה. בעלי אדם מקסים וכשאני מבקשת לעצור לפני שאני גומרת הוא מיד עוצר ומוודא שנוח לי ונותן לי את הזמן שלי.

לאחרונה היו לנו כמה שיחות ממש קשות על זה. כל אחד מאיתנו הביעה את התסכולים שלו מהמצב ואני באמת מבינה את התסכול שלו, אבל אני לא יודעת מה אני יכולה לעשות.

האם יש כאן נשים נוספות שחוות את זה? אם כן, איך אתן מתמודדות עם זה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"