אני לא מסוגלת לחיות יותר בבית יש ריבים ואחותי ואמא שלי מתעללות בי

אור בת 21 | כתבה את השאלה ב-23/08/21 בשעה 19:42

אני סובלת שם אני לא מפסיקה לבכות קשה לי , אמא לי מתנהגת אלי לא יפה וגם אחותי , אני לא טלית שכולה תכלת אבל אתן לכן דוגמה מתוך מאה דוגמאות , אני אוהבת ללכת לסבתא שלי בימי שישי ולא להיות איתם בארוחת שבת כי אני סובלת תמיד יש ריבים תמיד הם צועקות עלי ומשפילות אותי , אמא שלי צרחה עלי שהשם ךא יהיה איתי שהשם ישלם לי רק כי הלכתי לסבתא ולא הייתי איתפ, אחותי מקניטה אותי וכל דבר משלינה לאמא שלי היא בת 26 נגיד לפני חודשיים היא השאירה לי מזלק לסלט ושכחתי מזה שהיא השאירה לי אז לקחתי עוד אחד ואז היא אשכרה השלינה לאמא שלי , ושהיה ביני לבינה ריב בין אחותי ואלי אז היא ממש צרחה עלי וצרחתי בחזרה ואז היא אמרה לאחיינית שלי לצלם אותי , ורק את החלק שאני צורחת ולא את החלק שהיא צורחת
ועוד מלא דברים , וישלי אחיינית שרק מקללת ונרביצה וחונקת ואמרתי להם שאני לא אוהבת אותה ביגלל איך שהיא מתנהגת והם קיללו אותי ממש ואמרו
לא פלא שעושים עלייך חרם , אתמול זה כבר היה ממש השיא יצאתי אתמול בערב עם חברה ואמרתי לאמא שלי אני חוזרת עוד שעתיים ונכבה לי הטון שכחתי להגיד לה שאני חוזרת שעתיים אחרי, ואז נכנסתי היא ממש צרחה עלי ותקפה אותי אז נסיתי להסביר ואז צעקתי עליה בחזרה אחותי קמה משינה ואמרה לי לסתום את הפה וממש שניהם הרגשתי שהם צורחית עלי וממש נגדתי אז ממש צעקתי ממש טרקתי את הדלת של החדר שלי רק שלא ידברו איתי ושניהם המשיכו להיות נגדי ממש צרחו עלי אמרו לי לא פלא לא סובלים אותך וממש צרחו הרגשתי שהם במתקפה עלי אז ממש צרחתי לא מרוע הרגשתי שכבר שניהן ממש תוקפות אותי ולא היה לי מה לעשות כדי שהמצב יהיה רגוע הרגשתי שאין לי זכות ביכלל להתבטא אפילו ואחותי המגעילה הזאת באה להזמין לי משטרה על הצעקות ועוד אחרי שהיא תקפה אותי , אני לא מסוגלת יותר נפשית אני בוכה מלא אבל אין לי הרבה כסף , מה עושים במצב כזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"