שלום,
אניי אמורה להתגייס ב8.9 לתפקיד שאני ממש ממש לא מעוניינת בו, לא הציעו לי במנילה ואפילו אם היו מציעים לי לא היתי חושבת לבקש אותו. מדובר בתפקיד תצפתית.
היתי אמורה לעשות שנת שירות , ולכן לא התעסקתי כל כך בענייני צבא. אך לבסוף זה לא התאפשר כי התקשיתי להגיע למפגשים בגלל לחץ רב בלימודים.
עוד בצו הראשון שלי ביקשתי מלא פעמים שיתנו לי יום לוחמות ומשום מה לא קיבלתי.
ומאז זה רק נמשך, לפני חודשים הם סוף סוף החליטו להחזיר לי תשובה , שלילית לצערי בתירוץ שהתאריך גיוס שלי קרוב מידי. אז הוא היה אמור להיות ב13.7
שלחתי פעם אחרי פעם ערעור ולא התייחסו לזה בכלל. אפילו ביקשתי שידחו לי כדי שאני יוכל לעשות את היום לוחמות ולא אישרו. ואז אני מקבלת לבית לבית את הדף הזה עם התאריך גיוס שלי ותפקיד שבחיים לא שמעתי עליו עד אותו רגע. ואת התאריך שזה רק עוד חודשיים מהיום. איך זה יכול להיות שלמרות כל ההתעקשות שלי הם סירבו לתת לי יום לוחמות למרות שכל הנתונים שלי מתאימים בתירוץ שהגיוס שלי קרוב מידי, אבל בשביל תפקיד שלא ביקשתי בכלל , הם מוכנים לעביר לי את הגיוס לעוד חודשיים ?
ושוב פעם, התקשרתי וניסיתי לערער והם המשיכו לומר שזה לא ניתן לשינוי.
אני ממש לא רואה את עצמי יושבת כל היום מאחורי מחשב ולא עושה כלום. אין סיכוי שככה יראו שנתיים מהחיים שלי.
אני מעדיפה לעשות 3 שנים משמעותיות שאני ירגיש שאני תורמת את החלק שלי כמו שצריך, ולא מעניין אותי לטחון שמירות או הקושי אני בטוחה שאני יעבור את זה וזה קטן עלי. אחי שירת בסיירת , משהו שתמיד היה מקור גאווה בשבילי ובשביל המשפחה.
החלום שלי זה להגיע למגב , ואני לא מתכוונת לוותר על זה.
אני מתכוונת לסרב בבקום מחוסר אונים. כי אני לא מתכוונת לסבול כל השירות שלי בתפקיד שאני לא מרוצה ממנו. איך זה הולך הסירוב ? מה קורה איתי? האם זה באמת עוזר ? מה אני יכולה לעשות ? לוותר זה לא אפשרות בכלל.
אם מישהו יודע על תהליך הסירוב ויכול ליעץ ולהסביר זה מאוד יעזור לי.
ואל תגידו לי תנסי או תוותרי ,כי אין סיכוי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות