התאהבתי ביזיז שלי ופשוט נשבר לי הלב

דנה בת 20 | כתבה את השאלה ב-18/09/21 בשעה 16:40

הוא היה הראשון ששכבתי איתו הוא היה הבחור שפעם ראשונה בחיים התאהבתי בגיל 20
בחיים לא רציתי להיות בזוגיות או להיקשר למישהו כי פחדתי כלכך להיפגע.. וכל גבר שהתחיל איתי גם היה נראה טוב או לטעמי חתכתי ממנו ישר
ובחיים לא אמרתי לו שהתאהבתי בו או שיש לי רגשות אליו כי חשבתי שזה סתם יכאב לי עוד יותר שהוא ידחה אותי... אנחנו היינו יזיזים במשך 4 חודשיים נפגשים כמעט כל שבוע...
ובחודש אחרון שגעתי אותו ממש והצקתי לו עם הודעות ושיחות נהייתי אובססבית אליו.. והוא אמר לי שהוא רוצה הפסקה חודש והוא לא רוצה להיפגש איתי יותר ובתכלס הבנתי אותו והבנתי גם למה וזה אכל אותי מבפנים שלא יראה אותו יותר והכל אני אשמה בזה .. והוא רצה שאני לא ישלח לו הודעות יותר חודש ולא עמדתי בזה אחרי שלוש שבועות .. ואתמול אמרתי לו שיתן לי הזדמנות לשנות את עצמי ואני לא יציק לו יותר ושנמשיך להיות יזיזים והוא אמר לי שהוא לא רוצה לשכב יותר עם אף אחת עד שתהיה לו חברה ולא מתאים לו יותר קשר כזה וסטוצים והוא רוצה חברה לא הבנתי אותו כלכך.. כי זה לא היה ברור.. ורציתי להיפגש איתו פעם אחרונה בלי לשכב רק לדבר לסיים את זה ביפה כי הוא ממש חשוב לי והוא אמר לי טוב ואמר לי שאני ישבע שאני לא יגע בו או ינסה משהו כי הוא לא ישכב איתי חשבתי לעצמי טוב אולי נגעל ממני ובאמת התכוונתי לא לגעת בו הלכנו לחדר שלו ואמרתי לו מה קורה בלי לגעת כלום ואפילו לא חיבוק של שלום ושאלתי אותו איפה הוא רוצה לדבר והוא התחיל ממש לנשק אותי ולגעת בי בתשוקה ממש והוא אמר לי מה את חושבת שאני לא התגעגעתי אלייך אני כן התגעגעתי ואז והוא אמר לי שאני לא ישלח לו יותר הודעות ואם הוא ירצה להיפגש הוא ישלח לי אמרתי לו בסדר ואז אחרי ששכבנו הוא היה נראה עצוב והוא סיפר לי שהוא הכיר מישהי והוא מאוהב בה והיא בו והוא רוצה איתה זוגיות והוא מרגיש ממש מגעיל וכמו סמרטוט ריצפה ששכב איתי והתחיל להגיד לי כזה איך אני יסתכל לה בפנים איךךךך ועוד שנייה בכה ואמרתי לו למה לא אמרתי לי את זה פשוט למה רק עכשיו אתה אומר לי את זה אחרי ששכבנו אתה גורם לי להרגיש רע אם הייתה אומר לי את זה הייתי פשוט משחררת ממך באותו רגע ולא זורמת איתך לא הראיתי לו את זה אבל נשבר לי הלב לרסיסים אני כלכך קינאתי בה .. שהוא מאוהב בה ככה כי אני מאוהבת בו כלכך שאני מוכנה למות בשבילו .. אני מרגישה שבאמת באלי למות מרוב שאני כלכך אוהבת אותו והוא התחיל לספר לי שאחרי עבודה הם נסעו לאנשהו לאכול והיא נחה עליו אז אמרתי לו למה לא נישקת אותה והוא אמר לי שאפילו הם לא התנשקו ואז הוא אמר לי כי נזכרת בך ושהייתי איתך ושכבנו יום לפני לא הייתי מסוגל לנשק אותה אני מרגישה ממש רעעע הוא אפילו לא אמר לי את זהההה ונזכר מאוחר מידי .. והוא התחיל להגיד לי אם אני רוצה זוגיות ואמרתי לו שלא אבל כלכך הייתי רוצה זוגיות איתו הלב שלי פשוט נשבר לרסיסים☹️