אמא שלי עושה לי סצנות קנאה

עוברת אורח בת 30 | כתבה את השאלה ב-22/09/21 בשעה 15:30

היי לכולם, אני נמצאת בזוגיות ראשונה קרוב לשנה וחצי ואני מאושרת. מהרגע שהצגתי לאמא שלי את בן הזוג שלי הוא לא בא לה בטוב. הוא אף פעם לא בא בידיים ריקות לאמא שלי ומנסה לכבד אותה כמה שאפשר כי הוא יודע שהיא חשובה לי. ועדיין כל פעם אני חווה מצידה סצנות קנאה. היא מתעצבנת שאני הולכת אליו, למרות שאני תמיד מנסה לאזן ואני תמיד מוודאת גם לבלות זמן עם המשפחה והיא תמיד אומרת שאני מדברת איתו כל היום בטלפון. זה לא נכון כי אני עובדת במשרה מלאה והוא לומד ולכן אני מדברת איתו בעיקר בערב.

היא כל הזמן מצהירה שיום אחד יימאס לי ממנו ואז אולי היא לא תהיה כאן בשבילי. אני לא מצליחה להבין אותה. במקום לפרגן לי ולראות שהוא אכן אוהב אותי ודואג לי היא מעבירה ביקורת.

אמא שלי היא גרושה ולאחר הגירושים הקשר שלה איתי ועם האחים שלי התהדק. מאז שהכרתי את בן הזוג, הכל השתנה.

אשמח לעצות כיצד לפעול. בן הזוג שלי חשוב לי ולכן אני רוצה שתהיה אווירה טובה שהוא מגיע לבקר. אנחנו מתכננים להשכיר דירה בקרוב אבל עד אז חשוב לי לשמור על הקשרים המשפחתיים בנוסף לקשר שלי עם אמא שלי.