זוגיות זוגיות
 
שאלה 336309
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הוא רוצה אותי או לא?

שקד בת 28 | כתבה את השאלה ב-23/09/21 בשעה 11:55

היי לכולם.
אני יוצאת עם מישהו כ 3 וחצי חודשים. כשאני איתו, הכי כיף לי בעולם, הזמן עובר מהר בלי שאני שמה לב. אבל כשאנחנו לחוד, התקשורת לקויה. אמרתי לו את זה שאני מרגישה שאנחנו מתרחקים ככה. לקח לתשומת ליבו בדיוק כמה ימים לאחר מכן וזהו... ראוי לציין שאני גם משקיעה בקשר. גם יוזמת וגם עושה לו מחוות.
אני פשוט מרגישה כל פעם שאני במשחק. כשאני מתקרבת הוא מתרחק ממני. כלומר אחרי שאני יוזמת והכל, הוא מתרחק, וכשאני מתרחקת ומראה לו חוסר עניין הוא מתקרב. את האמת התעייפתי. בנוסף גם העובדה שלא הכיר לי את החברים שלו גורם לי לתהיות.. לא אמרתי לו על זה משהו אבל כן שאלתי אותו לאן הוא רואה את הקשר הזה הולך וכן אמר שהוא רוצה משהו רציני אבל שקשה לו להפתח. ולמען האמת אני כבר מבולבלת. לא יודעת מה המקום שלי, כי אם הוא לא הציג אותי בפני החברים שלו, מי אני בשבילו?
יכול לעבור יום שלם בלי שהוא שולח לי הודעה ואני כבר משתגעת.
מצד אחד מתייחס אליי הכי יפה בעולם כשאנחנו ביחד ומצד שני כשאנחנו לא ביחד, אני מרגישה ממנו התעלמות מוחלטת. ברמה שאני מחפשת את היחס החסר הזה אצל גברים אחרים באפליקציות כי אני גם לא מבינה מה אנחנו.
מה אתם חושבים שעליי לעשות ?
אתם חושבים שזה הבנאדם או שהוא פשוט לא רוצה?...
הוא טוען שהוא יוצא רק איתי. אבל אני לא מבינה, למה לא קידם את הקשר למה לא הכיר אותי לחברים \ להורים..?...

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (16) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות