כמהה לזוגיות - אך לא פוגשת באף בחור! מה לעשות?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-24/09/21 בשעה 21:34

היי,
אספר ישר ולעניין- אני כמהה לבן זוג, מערכת יחסים וזוגיות בריאה וטובה.. הזמן עובר וטרם פגשתי מישהו ששבה את ליבי או לפחות את עיניי.

לפני כשנתיים הייתה הנשיקה הראשונה שלי, ה״חבר״ הראשון שלי. התאהבתי בפעם הראשונה. סיימתי את זה מהר כשראיתי שאינו מכבד אותי למרות שאהבתי אותו מאוד.
הבחור השני שיצאתי איתו לא היה לטעמי, אך פעם ראשונה בחיי נכנעתי ללחץ חיצוני ״אי אפשר לשפוט ישר, משיכה יכולה לבוא אחר כך, אל תסתכלי על הדברים האלה״ ונשאבתי לסיטואציה מאוד לא נעימה. סיימתי הכל יפה וזהו.

ומאז- זהו!
לאחר נסיונות קצרים אלו הבנתי בדיוק מה אני צריכה, מה אני אוהבת ומה לא, מה מתאים לי ומה לא.
החלטתי ללכת עם עקרונות אלו, אני לא בקטע של נסיונות ובזבוז זמן לשני הצדדים.. אני לא אצא לדייט עם מישהו שיודעת שאין לי שום טיפת זיקה אליו...

אמי וסבתי אומרות שאשאר לבד כל החיים אם אנקוט בגישה זו.

ביחידה שלי יש כמה בחורים טובים מאוד, חברים, אחד מהם אף נקט צעד והציע לי כמה פעמים לצאת איתו.
לא יצאתי איתו מכיוון שאינו לטעמי, לא נמשכת אליו כלל, אין לנו ערכים משותפים חשובים ועיקריים שמחפשת.. שונים מאוד... לא מתחברת אליו מבחינת אישיות..

בנוסף אני מאוד מטעה במראה לפעמים, יודעת להסתדר ולהעלות שיחה עם כל סגנונות האנשים..
לכן לפעמים מושכת קהל שלא מתאים לי (עם מדים נראית אחרת לגמרי)

במקביל לשירות הצבאי הייתי במסגרת אזרחית נוספת, לצערי שם לא היו בכלל בחורים..
עובדת במסגרת נוספת, בתחומי העניין שלי, מה שרוצה לעשות בעתיד, שם אנשים שמאוד מתחברת אליהם, וטרם פגשתי שם בחור רווק...

השלמתי עם כך שמה שצריך לקרות יקרה בזמנו, בעיתו ויהיה טוב.
במסגרות בעתיד, בלימודים, ששם אכיר את מי שמתאים לי

אך בינתיים הכמיהה לא עוזבת אותי.. יש לי כל כך הרבה מה לתת! יש בי כל כך הרבה מה לתת מעצמי! יש בי כל כך הרבה חום, אהבה, הכלה לתת.. מה לא!
אני מרגישה בשלה ומוכנה לזוגיות. אני כמהה. זוגיות שאני רואה בה עתיד, לא סתם להעביר את הזמן

אומרים לי להיות אקטיבית, אך איך אוכל אפילו להתחיל עם מישהו אם לא פגשתי מישהו שאפילו סתם נמשכת אליו עוד לפני שהכרתי?
שלא לדבר על אישיות מתאימה שמאוד קשה לי למצוא..

אני מתביישת לספר אך הגעתי למצב מביך בו קניתי הלבשה תחתונה סקסית, כיבסתי אותה והיא יושבת אצלי מאחורה בארון.
כאילו ׳שומרת׳ אותה לרגע מיוחל.. לרגעים אינטימיים..

מרגישה חריגה. האם פשוט להמשיך לחכות?
או שהבעיה היא בדעה שלי ובעקרונותי?
אני מרגישה שהרצון לזוגיות לא עוזב את ראשי.
ביום יום אני משקיעה בעצמי, מתקדמת, עובדת לאט לאט בדרך למטרות שלי
אך רק תחום זה לא מתקדם לשום מקום.. אני מאוד עצובה.
אמי מספרת שברגע שעולה הנושא או שאני מדברת על כך הפנים שלי מיד משתנות.
תעזרו לי בבקשה, אני אובדת עצות