מרגישה כישלון. מה לעשות?

ככה בת 24 | כתבה את השאלה ב-28/09/21 בשעה 12:23

- לא לפרסם בבקשה בפייסבוק
אני חייבת עצות.
התחלתי השנה תואר בתקשורת ופסיכולוגיה,
לא סיימתי את השנה, יש לי 2 מבחנים להשלים. קרסתי מבחינה נפשית ודחיתי את הכל שוב ושוב, פשוט לא ניגשתי למבחנים בשני המועדים.
לא שילמתי לשנה ב אפילו.
יש לי כסף ללימודים אבל משהו בי לא שלם עם זה ומצד שני אני לא יודעת מה אעשה אם אפרוש.
אני בחרדות יום יומיות, לא ישנה בלילה, קמה עצובה, חושבת כל היום
אין לי שום ביטחון בחיים,
לא מההורים כלכלית או נפשית.. אני לבד. לא גרה בבית.
אני לא בטוחה איזה עתיד אני רוצה ואיזה עתיד התואר שלי ייתן לי,
כן הייתי רוצה להיות עצמאית מבחינת תעסוקה או לעבוד במקצוע שמכניס משכורת נורמלית שאפשר להתקיים ממנה במדינה ולא שכר רעב.
אבל אין לי מושג מה לעשות ואין לי גם זמן להחליט כי השנה מתחילה עוד שבוע וחצי.
אני מרגישה שהרשתות החברתיות דפקו לי את השכל וכל יום בא לי משהו אחר,
פעם אחת אני אומרת שעדיף לי לסיים את התואר שיהיה ופעם אחרת אני חושבת שעדיף לי לטייל ולקחת סתם קורסים מקצועיים קלילים כאלה. הדעה שלי יכולה גם להשתנות 20 פעמים ביום…
מפחיד אותי לבזבז זמן וכסף.
האם כדאי לי להקפיא את התואר? האם כדאי לסיים? האם עדיף לשנות תואר? מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"