הקשר כבר לא מספק אותי

אבודה בת 25 | כתבה את השאלה ב-06/10/21 בשעה 12:40

כותבת כאן בתסכול רב, אך אשמח לנקודות מבט נוספות. מעבר לאלה של חברים/משפחה.

יש לי בן זוג שנה וקצת. אנחנו גם יחד כ9 חודשים.
כשהכרתי אותו הייתי בשלב בחיים שסקס לא היה חסר לי וחיפשתי עומק, מישהו לאהוב ושיאהב אותי, מישהו שבאמת ישמח אותי.

אני אציין שחבר שלי לא הטייפ שלי חיצונית אז המשיכה שלי כלפיו מלכתחילה לא הייתה מטורפת אלא נבנתה עם הזמן וההיכרות.

כשאני והחבר הגענו בפעם הראשונה לאקט מיני הוא סיפר לי שעקב הלחץ ןהסטרס מהלימודים יש לו בעיה של שפיכה מוקדמת + הוא לא עומד כמו שצריך (משהו שלא יחסתי לו חשיבות רבה בגלל שחיפשתי אהבה ולא סקס)
כמעט מתחילת הקשר הייתי מזייפת בסקס, אם אפשר לקרוא לזה סקס - בעיקר אוננות אחד לשנייה ומידי פעם אוראלי.
אציין שהאהבה הייתה חזקה וכל מה שהיה חשוב לי זה שהוא יהנה, ההנאה שלי הייתה פחות חשובה בשלב הזה ומה שסיפק אותי היה פאן הריגשי והקירבה שלנו.

לפני 3 חודשים ניפגשתי עם מישהו מהעבר, באותה הפגישה הייתה בנינו כימיה מטורפת.. הרגשתי
אליו משיכה פיזית חזקה, כזו שלא הרגשתי הרבה זמן. המשכתי להיפגש איתו כמספר פעמים בקטע ידידותי כי הוא אחלה בחור (אבל עמוק בפנים ידעתי שהסיבה היא שהוא גורם לי להרגיש משהו שלא הרגשתי הרבה זמן).
אחרי מספר פגישות ניתקתי איתו קשר, הבנתי שהקשר שלי לא מספק אותי מבחינה מינית ושאני לא מוכנה לוותר על זה.
חבר שלי חש בשינוי, הסברתי לו שאני לא נמשכת אליו כמו בהתחלה ושמשהו דעך, לא סיפרתי לו על הזיופים כי זה יפגע בן ואני החלטתי שאני רוצה לשפר את המערכת היחסים שלנו ולא להיפך.

אך מאז הקשר רק בדעיכה. אני כבר לא מרגישה שאני נמשכת אליו מה שגורם לנו לנסות פחות להצית את העניינים במיטה, וכשאנחנו כן מנסים זה פשוט לא מוצלח.

התשוקה נעלמה, מה שהשפיע על האנטימיות שלנו ועל התקשורת שלנו.
שנינו מרגישים בתקופה האחרונה פערים בתקשורת, פחות מכילים אחד השנייה, פחות מרגישים שיש לנו על מה לדבר.

קשה לי לוותר על הקשר הזה כי הוא בחור טוב ואני יודעת שהוא יהיה אבא טוב ובעל מדהים. הוא אוהב אותי בטירוף, בנאדם סופר אופטימי (לעומתי), הוא נלחם על הקשר הזה.
אך לשנינו עולות המחשבות האם אנחנו שונים מידי והאם זה יעבוד.

אני לא יודעת כבר מה אני מרגישה, האם אני אוהבת אותו או לא, האם זה רק חשש להישאר לבד ולאבד את עצמי שוב (עזבתי הכל ועברתי לעיר שלו, אימצנו כלבה מהממת יחד, אני בקשר טוב עם המשפחה שלו).

אני בטוחה שהתקשורת לקויה בגלל שהתשוקה והמשיכה נעלמה. אני כבר לא מתרגשת ממנו.
איך מחיים ומעצימים את מה שנעלם? האם שווה להילחם או שאני מבזבזת את הזמן בקשר שאבוד מראש?