ניסיתי להכיר בחורות באתרי הכרויות ואפליקציות, אבל זה לא הולך לי בכלל. לוותר?

אופיר בן 26 | כתב את השאלה ב-07/11/21 בשעה 16:10

שלום, אני רשום באתרי הכרויות ואפליקציות כבר למעלה משנה. זה לא רק שכמה ימים לא הלך לי, אלא זה ממש נמשך הרבה זמן. כבר שנה פלוס.
הבעיה היא, שחלק גדול מהבחורות במקומות האלה פשוט לא מספיק רציניות כנראה, או שהן לא פנויות לקשר והן רשומות שם למטרה אחרת. אולי יש בחורות במקומות האלה שמחפשות קשר רציני, אבל הבעיה היא, שכמעט אף אחת לא עונה לי להודעות.
במקרים שבהם בחורה כן ענתה, זה אף פעם לא התפתח לכיוון של פגישה.
במקרים הבודדים שהצלחתי לפגוש בחורה דרך אתר או אפליקציה של הכרויות, הקשר הסתיים כבר אחרי הדייט הראשון. כלומר, היא לא רצתה להמשיך קשר אחר כך.
ככה היה עד היום ולא ראיתי שינוי משמעותי בעניין הזה.
כשזה לא הלך לי פשוט חשבתי, אולי רק להתמקד בעבודה, לימודים וכדומה ולשים את העניין של ההכרויות בצד, ואולי בעתיד תהיה הזדמנות להכיר ממקום עבודה או משהו כזה.
אבל באמת שאני מתלבט כבר. אני לא יודע מה לעשות, זה מתסכל אותי.

ניסיתי להכיר בחורות באתרי הכרויות ואפליקציות, אבל זה לא הולך לי בכלל. לוותר?

כן, עדיף לוותר על זה ולנסות להכיר רק במציאות.

לא, עדיף להמשיך לנסות באתרים ואפליקציות, עד שתצליח.

עדיף גם וגם. גם במציאות וגם באתרים ואפליקציות.