ללכת לנערת ליווי?

מתלבט בן 21 | כתב את השאלה ב-02/12/21 בשעה 15:40

אז היי לכולם,
אני בן 21, ויצא שמאז שנפרדתי מחברה שלי (שזה כבר מעל לשנה) לא הייתי עם אף אחת.
מצד אחד, אני רוצה ללכת לנערת ליווי, לשלם 300 שקל וגמור עם העניין (תרתי משמע חחח), כי חיים רק פעם אחת וכו',
מצד שני, זה מרגיש לי לא נכון ואולי בעתיד כשיהיה לי קשר רציני, זה יכול לפגוע בי באיזושהי צורה? אין לי סיבה מוגדרת ללמה זה לא נכון, זה פשוט ככה מרגיש לי.
אני אציין שבדרך כלל אני לא אחד שבנות זורקות את עצמן עליו, ולא הולך לי בקטע של סטוצים, טינדר, "להביא מישהי מהמועדון" וכאלה... היה לי רק קשר אחד עד עכשיו (של שנה וקצת), אז תגובות כמו "תפתח טינדר ותביא מישהי" זה פחות הכיוון שלי.
אני אשמח לשמוע מה דעתכם - להגיד "פאק איט" על הכל ופשוט ללכת לנערה או לחכות שיהיה לי משהו רציני? ואם יש כאן נשים שכן הלכו בעבר לנערות ליווי - איך זה השפיע עליכם אחר כך מבחינה זוגית?
ממש תודה לכל מי שמגיב!!

האם ללכת לנערת ליווי?

כן, תעשה מה שבזין שלך - חיים רק פעם אחת

לא, תנסה להתאפק עד שיהיה לך קשר רציני

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"