מתוסכל מהשירות

ג’ובניק מתוסכל בן 18 | כתב את השאלה ב-07/12/21 בשעה 17:40

התחלתי את התפקיד שלי לפני שלושה שבועות, התפקיד שלי נשמע לרב האנשים כמו חלום מבחנת התנאים, אני בא לבסיס בין פעם לשלוש בשבוע ושאר הזמן בבית (משתנה משבוע לשבוע), סוגר שבת פעם בכמה שבועות ואין שמירות ותורנויות. הגעתי לתפקיד דרך קצין מיון אחרי הטירונות (פרופיל 45) אבל אני מרגיש ממש מתוסכל, רואה את כל החברים שלי שבקרבי מכירים אנשים מעניינים וצוברים חוויות (כל מי שבבסיס סגור גם לא קרבי), ובינתיים אני משתעמם בתפקיד וסובל עם האנשים מכל דקה (כמעט כולן בנות).. מישהו יודע איך אפשרי לעבור יחידה? לא תפקיד בתוך היחידה אני רוצה לצאת לגמרי.. חדבתי ללכת לועדה רפואית ולערער כדאי לצאת להיות חובש/מדאג/כלבן או אפילו משהו אחר בבסיס סגור הבעיה שאני כבר במהלך השירות ...
אם למישהו יש רעיונות מה לעשות ואם אפשרי בכלל לעבור יחידה ובסיס אשמח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"