הי חברים,
אני לא אדם שאוהב לריב ולהתווכח על דברים ולכן אני רוצה להתייעץ איתכם
שכרנו חדר ללילה אחד במחיר 550 ש''ח
נכנסו והצימר היה יפה ומשופץ עם ג'קוזי כמו שראינו בתמונות. הבעיה התחילה כשהחשמל נכבה לנו כמה פעמים וכל פעם התקשרנו לבעל הדירה שיסדר את זה. בזמן הזה לא היה אור ולא מים חמים ובפעם הרביעית שהחשמל כבה בעל הדירה ניסה לסדר את החשמל במשך דקות ארוכות ולא הצליח אז אישתו הגיעה ואמרה לנו לעבור לדירה אחרת. היינו צריכים לארגן את הדברים שלנו ולצאת בגשם אל הדירה ברחוב הסמוך . הדירה השניה היתה אמנם יותר גדולה עם מספר חדרים אבל עדיין בכלל לא מה שביקשנו. המקום היה לא יפה ולא מטופח ולא היה ג'קוזי אלא רק אמבטיה קטנה ...בקיצור התבאסנו ממש אבל זה מה שהיה אז נהננו ממה שאפשר.
יום למחרת התקשרתי לבעל הדירה והודיתי לו שנתן לנו מקום אחר ושהיה לנו נחמד אבל בכל זאת שילמנו על משהו אחר ואנחנו מצפים לפיצוי כספי , הוא התחיל להתווכח איתי ולומר לי שזאת לא היתה אשמתו והוא לא ייתן פיצוי כספי אבל פעם הבאה שנחזור לשם הוא ייתן לנו 20 אחוז הנחה.
אותי זה הכעיס כי אני יודעת שלא נרצה לחזור לשם, וגם כי אני לגמרי חושבת שאם הוא לא סיפק את מה ששילמנו עליו אפילו ששום דבר לא קרה בכוונה עדיין הוא צריך להחזיר לנו לפחות חלק מהכסף.
חבר שלי טוען שלא שווה להתווכח על זה ונהננו בכל מקרה אז מה זה משנה..מה דעתכם על זה?
האם אני צודקת? ואם כן כמה כסף לדעתכם הוא צריך להחזיר לנו?
תודה מראש לכל העונים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות