היי
עד גיל התתבגרות אני הרגשתי סטרייט לגמרי. תמיד הייתי רוצה להיות בקרבת נשים יפות, תמיד הייתי בעניין של בנות ועל בנים בכלל לא הסכלתי והם לא עניינו אותי.
האמנם בגיל ההתבגרות התחילו לי מחשבות על גברים במשך תקופה ארוכה בה אוננתי על ילדים מכיתתי וכאלה ותמיד גמרתי, אבל תמיד הרגשתי רע עם זה כי אני לא רוצה להיות כזה (גיי). זה באמת פוגע באגו ובגבריות שלי. תמיד אני מקנא בגברים סטרייטים אחרים כי אני רוצה להיות כמוהם. למה אני צריך להיות שונה?
בתקופה האחרונה גיליתי גם את המשיכה לנשים. אני מרגיש גם משיכה לנשים. הבעיה היא שלפעמים אני חושב רק על נשים ופתאום אני חושב שסוג של נגמלתי מהמשיכה לגברים אבל אז זה חוזר ואני שוב מתוסכל ומרגיש רע עם עצמי.
עוד ארצה להוסיף שאמנם המשיכה היותר חזקה שלי היא לגברים אבל שאני מפנטז על הגבר אז זה יותר עושה לי את זה שאני מדמיין שיש לו את איברי המין הנשי ושאני תוקע לו.
אין לי בעיה עם גייז, אני פשוט לא מרגיש שייך לשם. אני לא רוצה להיות כזה. אני רוצה להקים משפחה עם אישה וילדים עם מצפון נקי שעשיתי את הדבר הנכון ללא חרטות בעתיד.
השאלה שלי היא האם אתם חושבים שאני הומו, בי או סטרייט. אשמח גם לתגובות של האם זה עוד יכול להשתנות או שזה כנראה ישאר ככה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025