אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

נמשכת לחבר של הבן זוג שלי בא לי למות, זה קורה?

לין בת 24 | כתבה את השאלה ב-28/12/21 בשעה 16:10

כפי שאפשר להבין מהשאלה, אני כבר מרגישה רגשות אשם ובחילה מעצמי שאני חשה את הדברים האלו.

יש לי בן זוג כבר שנה, אני מאוהבת בו הוא האידיאל מבחינתי בכל התחומים והוא עושה אותי כל כך מאושרת.

לפני כחודש יצא לי לפגוש את החבר הטוב שלו.

עם המזל הנאחס שלי, החבר הכי טוב שלו הוא הטעם שלי בכל הקשור לנראות.

שלא תבינו לא נכון אני מאוד נמשכת לבן הזוג שלי וגם הוא בעיניי יפה תואר, פשוט חברו הוא התיאור המדויק לטעם שלי.
וגם הדיבור שלו מושך ואני פשוט מרגישה רע עצמי בכל פעם שאני פוגשת את החבר הזה.

כי אני לא רוצה להרגיש דבר ואני רוצה שהעיניים שלי יהיו מופנות רק לגבר אחד ושהוא הבן זוג שלי.

שלא תטעו, אני לא מתכוונת להרוס את הזוגיות שלי בגלל משיכה מפגרת, אני פשוט רוצה שמישהו יגיד לי שזה קרה לו גם ואני לא היחידה שמרגישה חרא.