אני בתפקיד בחיל הקשר, תומכת לחימה והתחלתי את התפקיד בחטיבה לפני כשבוע.
רוב השיבוצים של התפקיד שלי היו בבסיסים של יומיות, תפקיד ג'ובניק- ולכן לא דיווחתי לאף אחד על זה. חשבתי שכשאכנס לשירות סדיר אוכל לעזור לעצמי.
אבל אני סובלת מהפרעת אכילה כלשהי- לא אנורקסיה, אני במשקל תקין, אבל רוב הזמן אני נמנעת מאוכל, כשאני אוכלת אני נכנסת לחרדה/אשמה קיצונית וכו, אבל כשאני בבית ולבד אני אוכלת עד רמת חוסר נוחות ורגשות אשמה ענקיים. זו צורת אכילה לא בריאה ומסוכנת, כבר איבדתי את המחזור בגלל זה פעם וכנראה שוב עכשיו, ואני רוצה לבקש קבן ואולי לעבור לבסיס אחר, פתוח. בבסיס שאני בו אין שום דבר שאני מרגישה שבטוח לי לאכול.
הבעיה היא שאני שונאת לוותר לעצמי. עם כמה שרע לי שם ומפחיד ולא מה שתכננתי, אני מתביישת לוותר על ההזדמנות לשירות משמעותי, בשטח. אבל אני לא מסוגלת לאכול מהאוכל ששם. אני לא בטוחה מה נכון לעשות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות