אני חייב ייעוץ בהרבה מאוד תחומי חיים... אני מרגיש שאני פשוט מאבד את זה לפעמים

עזרהלי בן 27 | כתב את השאלה ב-08/01/22 בשעה 15:07

שלום לכול הקוראים,

אז ככה אני בן 27, גר בפריפריה בצפון.
כרגע אני עובד בעבודה שהיא ממש נוחה לי והשכר לא בציפיות שלי, אבל אני מקווה לגדול ולהתרחב. (יש לי תקווה גדולה לפחות).
הבעיה שלי שמגיל מסויים פשוט זנחתי את עצמי (כלומר אני ה"אמיתי") והתחלתי לפתח הרבה מאוד תפקידים בחיים. איש משפחה, איש בתפקיד עבודה, אחריות, פיתחתי אופי וסבלנות. ואם לומר את האמת? אני פשוט מתעב את זה מאוד. אני מרגיש שזה לא אני ה"אמיתי" כבר ואני מאבד את זה. פונים אליי ומדברים אליי כמו אל גבר גבר..כאילו ממש אלפא גבר. ואני בכלל לא כזה. אני מבפנים כולה ילד. ילד של בית, ילד של משפחה. ואני מתעב כול פעם מבפנים את היציאה מהבית שאיתה כרוכה ה"עור פיל" הזה שפיתחתי עם השנים. וכול הזמן אותם "תפקידים" שאני משחק בחיים שהם לא אני ה"אמיתי" יוצרים לי ממש תסביכי אישיות רצינית. הכול מתערבל... אני לא מבדיל בין הרצונות האישיים שלי ומי שאני כשאני לבד עם עצמי, לבין איך אני בסביבת אנשים, כי זה כול פעם "תפקיד" אחר שאני חייב לשחק.
נגיד לפני אותם "החיים האמיתיים", היה לי חוש הומור מעולה והייתי נער מצחיק, אוהב כיף וזרימות, בקרב הבנות תמיד הייתי סוג של בן אדם שהוא חשקני כזה ופלרטטן שמנסה לשבור חומות וליצור קרבה ו"וויב" טוב... ועכשיו אני ממש אבל ממש לא יכול להרשות לעצמי לעשות את הדברים האלה כי זה יכול להראות ילדותי ולא רציני ואפילו פנטזיונרי אובר (יצא לי לשמוע לפעמים מאנשים שמעירים לי מדי פעם, "תפסיק לחשוב כמו נער בן 17" , "אתה לא יכול להרשות לעצמך להיות חרמן כמו ילד בן 17, תקופתך חלפה וכו' וכו'" ... וזה מתסכל מאוד. זה די שוחק את הנפש והנשמה. (זה רק בפן של הבנות, כיף, בילויים וכאלה) ... נגיד אני כבר לא יכול לשמוע מוזיקה כמו פעם ולרקוד כמו פעם כי פאק אני כבר לא מסוגל מבחינה מחשבתית פשוט "להתשחרר" כאילו בגלל כול החיים הבוגרים האלה והסטיגמות נוצרו לי חסמים ונהייתי פשוט בן אדם מבוגר שדואג לפרנסה והדברים החשובים בחיים. ואני מתעב את זה נורא, כי החברה בחוץ לא משאירה לי ברירה אלא להיות מה שמצפים ממני להיות. אין מצב שאני יכול להסתובב בחוץ עכשיו שיכור ולהנות ולצעוק ברחובות. אין חיה כזאת יותר. או סתם לדוגמא אהבתי מאוד לשחק משחקי מחשב, וכול מיני משחקיות וכאלה , עכשיו שוב מלא פעמים אני שומע מאנשים שאומרים "גבר מה יש לך? בן כמה אתה כבר? אתה לא מבין שזה מקום משחקים לילדים..תתבגר" עכשיו אני משתגע כי סה"כ מה אני רוצה?.להנות לדאוג לנשמה ולנפש ולעשות דברים שנהנתי לעשות בתור ילד. לפני כול המנטליות המיליטנטית של הגבר הישראלי, כאילו פ*אק מה נסגר??? אני פשוט הולך ומשתגע כבר...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"