שלום לכולם(:
אני ממש מתלבט האם להתחיל ללמוד בישול מקצועי באחד מהמקומות המובילים למשל דנון או בישולים.
האם יש כאן מישהו שלמד ועוסק בזה ויכול לספר לי על החוויה האישית שלו?
בכללי על עצמי, אני מגיע מתחום המסעדנות ועובד בו כבר כמה שנים טובות, עסקתי בניהול פלור, ניהול בר וכו׳
מאד אוהב אוכל ועובד במסעדות שף ב4 שנים האחרונות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות