מה לעשות לאן ללכת? מבולבלת

לילי בת 17 | כתבה את השאלה ב-15/01/22 בשעה 19:48

היי כבר פניתי פה כמה פעמים בסיכום של כל מה שיספר כאן אני הייתי רוצה להיות חיילת בודדה ולהשכיר דירה
אני כבר 4 שנים חיה בבית במצב לא טוב אמא שלי התחתנה לפני 4 שנים והמצב עם הזמן ניהיה יותר ויותר גרוע הבעל שלה מאוד שונא אותי יש אפליה מאוד גדולה מצדו בבית כלפיי הבנות שלו זה קדוש אני לא מתעלל בי נפשית אמא שלי רואה את כל אבל זה לא עוזר היא כל כך אוהבת שהיא עיוורת אין לי בעיה לסבול בישביל אמא שלי אבל אני חושבת שגם יש גבול לפני יןמייפ זה הגיע למצב של משהו בינהם בכלל והןא פשוט עירב אותי ואמר לה אז תעיפי תבת שלך מהבית הבת שלך משוגעת כל מני כאלה הוא חושב שאני בגיל שלו אני ילדה מאוד רגישה ואני לרוב מגיבה לדברים שלו כי כל השנים באמת אכלתי חרא ממלא אנשים יחסית לגיל שלי עברתי הטרדה במשפחה בגיל 6 ומאז הדחקתי וגם אמרו לי לא לספר כי התביישו עברתי חרם עברתי שעבדו עלי בערך 3 שנים ומרוב שרציתי שמישהו יאהב אותי האמנתי ועוד כמה דברים בנוסף לכך הבן אדם שופט את בחיים שלי בלי להכיר בכלל פשוו על סמך זה שאמא שלי גרושה והיה לה את אבא שלי אני פסולה לא מקבל את החבילה המצב שקרה זה שאפילו פעם אחותן הרביצה לי עיקמה לי תידיים וגם על זה אמא שלי שתקה כבר ואיתה בסבבה מרגיש לי שלאמא שלי אין תגבול הזה למתי די הספיק לה שהתעללו בבת שלה היא מאוד אגואיסטית ומאוד אני אני ול מבינה אותי אני במצב כל כך נפשי קשה שכל יום רק בוכה ונשברת הבעל שלה בריב שהיה בסוף כמעט בא להרים עלי יד הספיק לתת מכה ביד כי אמא שלי באה באמצע ןאמר לי בת זונה ושרמוטה אפ על זה אמא שלי ויתרה אז באמת לאצבאלי קשר איתה עכשיו אין לי לאן ללכת לגור עד הצבא אין לי רק באוגוסט וכסך לדירה אין לי אבא שלי לא מעוניין בי כל כך יש לו דירה אבל אם באה אומר לי את צרה כלכלית וצסתכל על הצלחת אפ אןכלת מעיר לא מסכים שיביאו לי אמורה לעבוד ניתןח קצור קיבה בכל מקרה אבל ממש קשה לי אני מרגישה שאין לי הורים אין לי הכלה פשוו אין כולם בעצמם וזה כואב אח שלי מקבל כפול ממני ואני הכי היתי בישביל אמא שלי ןאבא שלי נוקם בי על שהפ התגרשו הלכתי עם אמא שלי המצב נורא מסןבך רווחה היתה מעורבת לא עזר אמרן להידאר אצל אמא פנימיה היתי חצי שנה בגללו לא עבד אני מגישה שצריכה לנתק קשר איתפ אבל אין לי לאן ללכת אפילן לא חברןת להתפרק עליהן פשוו לבד בכל הבלאגן ובאמת הדבר היחיד שבהלפ שמצד אחד כל כך חלשה וצד שני קמה כל יןם לעןד יום חרא למרות הכל וזה כואב וקשה נפשית ובדיכאון ולישון קשה בקיצןר לאן יכןלה ללכת מה האופציות שלי איך להשכיר דירה בלי עבודה בלי כסף בלי רצון לעבוד כי הנפש גמורה גם לבית ספר לא הולכת עשו לי הסדר שבגלל המצב שקשה וכמעט פרשתי בשנה האחרו ה אד באה פעפ בשבוע רק למקצוע בלי בגרויות חייבת עזרה בקיצור הלואי שהייתי מקבלת את החןפ ןאהבה שכל כך זקןקה לה אם היו חברות בן זוג אבל אין לי פשוו אין סליחה שחפרתי היתי חייבת לפרוק מחר יום חדש …

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"