היי לכולם
אני מאוד מתוסכלת בגלל המצב שלי.
אני במקצועי מעצבת גרפית כבר 6 שנים. למדתי בבצאלאל את התואר וכבר נמצאת בשוק התעסוקה משהו כמו 5 שנים. נורא מתסכל אותי כל המצב הזה שיש קושי במציאת עבודה בצפון, אני חיפאית אז מאוד קשה למצוא. כל המשרדים מאוד מזלזלים בעובדים באיזור הזה לפחות וגם מבחינת המשכורת.
אני מנסה למצוא את מקומי ללא הצלחה.
אשכרה המשורת היא מינימום ואני חושבת שלאדם במקצועי עם וותק טוב אבל לא ארוך יכול להרשות לעצמו לקבל 8000 בבנק אחרי כל הניכויים.
אני לא מבינה למה בחיפה אין עבודות בתחום. לא כולם יכולים לנסוע למרכז . היו לי מקומות שעבדתי בהם אבל מאז הקורונה כל הזמן מקצצים (עברתי 2 פיטורים תוך שנה בגלל זה) אני בשלב בחיים שאין לי אפשרות לעבוד במרכז כי התחתנתי וקניתי ובניתי בית עם בעלי. ואם כן אסע למרכז לעבוד לא יהיה לי חיים כי יש דרישה גם לשעות נוספות. לכן מחפשת רק בצפון אפילו עד קיסריה אבל מתקשה למצוא. תמיד ימצאו סיבה למה לא לקחת אותי אפילו אם זה תל אביב או עיר אחרת במרכז.
מה הייתם עושים? ממשיכים לחפש במקצוע למרות שהוא טובעני או שהייתם עושים הסבת מקצוע? ואם כן למה? כי לפעמים עוברת לי המחשבה על זה אבל נורא מפחדת שלא אצליח ואבזבז זמן שאין לי.
מה הייתם עושים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות