תפסו אותי מעתיק במבחן בעזרת מדבקה ששמתי על הנעל

חדש כאן בן 14 | כתב את השאלה ב-15/01/22 בשעה 20:36

היי.
היום בבית ספר תפסו אותי מעתיק במבחן בעזרת מדבקה ששמתי על הנעל.. בכל מקרה, המורה ממש הביך אותי מול כל הכיתה, צעק עליי.
כולם גיחכו ויצאתי ממש טמבל
גם ככה אין לי חברים בכיתה וכולם שם לא אוהבים אותי במיוחד, אז עוד יותר הובכתי.
סיפרתי לאבא שלי והוא דווקא לא כעס, הוא אמר שהוא שמח שאני לא ״חנון״, לא כלכך הבנתי למה הוא התכוון אבל בדרכו המוזרה הוא הצליח לנחם אותי מאוד.
הבעיה היא המבוכה.
גם מהמורה ובעיקר מהתלמידים
התלמידים שהיו היום בכיתה היו בקושי 12 מתוך 30 אבל אני בטוח במיליון אחוז שמחר כבר כולם ידעו..
אני באמת לא יודע מה חעשות, אולי זה אובר דרמה בעיניכם אבל אני ממש מוטרד מזה, אני לא ילד אהוב בכיתה וכבר היו לי כל מיני בושות מתחילת השנה, אני לא רוצה להראות עוד יותר מוזר בעיניהם.
אני השלמתי עם ציון ה0 שקיבלתי ועם זה שאיבדתי את האמון של המורה בי, זה עצוב לי מאוד אבל אני מקבל את זה, מה שקשה לי זה הפדיחה, אני פשוט לא מצליח להתגבר על זה
גם זה לא משהו ששוכחים, בטח לא בטווח זמן של שבוע שבועיים
בקיצור, איך להתמודד עם הבושה? מחר בטח כולם ידעו.. מה אם מישהו יצחק עליי? מה חהגיד לו? אני מפחד ממש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"