שלום לכולם שמי מור אני בת 20.
אני מאוד אוהבת את התחום הפלילי כל הזמן עוד מגיל צעיר מאוד דמיינתי את עצמי נמצאת זאת אומרת עוסקת בתחום הפלילי ועובדת עם אסירים.
רציתי להיות סוהרת עד שיום אחד עברתי תאונת דרכים שגרמה לי לשינוי דרסתי מכל הבחינות נפשיות ופיזיות ככה שהחלום כסוהרת התפוגג .
ואז הבנתי שיש באפשרותי ללמוד עבודה סוציאלית עד שאתברר שגם לזה יהיה לי קשה להתקבל כי הנכות הנפשית שלי די גבוהה.
בשירות לאומי ציפיתי להתנדב בשבס והאחראית של השירות לאןמי אמרה שאני עדינה מדי בלי להכיר אותי אלא רק לפי מראה ,והמראה שלי מאוד מבלבל היום כבר לא .
מאוד התעצבנתי והוצאתי עליה את כל הכעסים שלי.
כעבור זמן עבדתי אצל פליליסט ושם גיליתי את מה שבאמת מתאים לי וזה ללמןד תתחום הפלילי כעורכת דין .
אני מאוד רוצה ללמוד את זה ויש לי את האפשרות הזו אבל אני חוששת מהבחינה הלימודית עם יהיה לי קשה מאוד ולא אצליח לעמוד בזה , ומהבחינה של האחרי עם אני אצליח בתור פליליסטית.
זה באמת חלום אני חושבת עליו כל יום זו עבודה מרתקת ומעניינית ללא ספק זה תחום שאף פעם לא ישעמם אותי ,ואם לא אלך על זה אני ירגיש פספוס גדול ולא אלמד משו אחר במקום.
המשפחה שלי תמיד מופתעים שזה מה שאני רוצה ותמיד מנסים לגרום לי לא ללכת על זה כי זה קשה ואולי לא אצליח אבל אני לא מוכנה לשמוע.
ואמא שלי בכלל צןחקת לי כל פעם שאני אומרת את זה היא מבחינתה אני סתם מדמיינת ולא אצליח ואני לא מוכנה להקשיב גם לה ועדיין רוצה זאת.
האם באמת ללכת אחרי החלום או שפשוט לוותר ולכעוס על עצמי שלא עשיתי זאת??
תודה לעונים...!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025