ללמוד מדעי המחשב?

Cheesecake בת 22 | כתבה את השאלה ב-22/01/22 בשעה 16:30

שלום לכולם,
אני אשמח מכם לטיפים על ההתלבטות שיש לי בתקופה האחרונה.
השתחררתי לפני כמעט שנה, ניצלתי את הזמן בעיקר לעבוד ולחסוך כסף, בקיצור כמו כןל חייל משוחרר(:
ובזמן האחרון התחלתי לחשוב על מה רוצה ללמוד
אני לא מרגישה לחץ להתחיל את השנת לימודים באוקטובר הזה או בשנה הבאה, אבל אני כן יודעת שאני רוצה שיהיה לי כיוון.
למען האמת, כבר מאז הצבא חשבתי על לימודים של מדעי המחשב בעתיד אבל כשהתייעצתי עם הסביבה שלי, שמעתי בעיקר שזה תואר קשה ולא בטוח שאני ״אשרוד״ 3 שנים, לכן קצת שכחתי מהרעיון, בעיקר כי גם אני חשבתי על זה בעצמי.
(בחודשים האחרונים אני בעיקר במחשב עוברת על סרטונים ואתרים שמלמדים קוד ומבוא למדעי המחשב).
בכול מקרה, כרגע אני עובדת בתמיכה טכנית במחשבים והרעיון על לימודים עלה שוב, בדקתי תנאי קבלה לכול מיני אוניברסיטאות וראיתי שלחלק מאלה אני מתקבלת (עשיתי פסיכומטרי בתקופת הצבא וממוצע הבגרות שלי מספיק )
אני פונה אליכם בתקווה שתתנו לי טיפים, אני מודעת לזה שהתואר הוא קשה , אבל מצד שני, לא לעשות צעד רק בגלל הפחד שיהיה קשה מדי מרגיש לי לא נכון,
אבל יש לי גם את החשש שלימודי מדעי המחשב לא נכונים לי, רוב האנשים שאני שומעת שהלכו ללמוד את התואר או אנשים שמתעסקים בזה הם אותם אנשים שכבר בגיל 14 למדו קוד , או כאלה שהרחיבו את החומר בבגרות, או עסקו בזה בצבא ואני לידם נראית (ובצדק) טירונית שלא יודעת לאן היא נכנסת.
אני אשמח שתביעו את דעתכם
תודה מראש, cheesecake

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"