אני מרגיש שהוא אנס אותי כשהייתי בן 8 אבל אין לי שום זיכרון או הוכחה לכך

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-25/01/22 בשעה 14:54

היי, תודה שפתחת את השאלה...
אני פותח נושא רגיש עבורי ואשמח לרגישות בתגובות.

אני נמצא בטיפול כבר מספר שנים... אז אין צורך להפנות אותי לטיפול, כי אני נמצא באחד.

אני מרגיש שנאנסתי כשהייתי קטן, כנראה בגיל 8 בערך אני מרגיש שאני יודע מי עשה את זה גם... (קרוב משפחה מסויים)
יש לי כל מיני הוכחות קטנות והסברים אבל אף אחד מהם לא מספק אותי ואם אנשים אחרים ישמעו את אותם הסברים הם יחשבו שאני סתם ממציא או סתם מבולבל ושזה לא אומר כלום.
זה כנראה נכון, זה לא נשמע הגיוני, אבל זה מרגיש כל כך אמיתי.
הסבר קטן לדוגמא:
כשקיבלתי ממנו מתנה (שביקשתי אותה) אני הרגשתי שאני הולך למות ורציתי לזרוק אותה וכשבאמת זרקתי אותה, המצב החמיר... פחדתי שהוא יהרוג אותי או דברים בסגנון (זה קרה כשהייתי בן 13 גיל יחסית בוגר להתנהגות כזאת)
עוד דוגמא:
הוא לקח אותנו פעם אחת לדיסני לנד ושם אני חושב שזה קרה, כי א. אני לא זוכר כמעט כלום מהמלון שם
ב. בדרך לשם ראיתי ילד שמשחק עם המתנה שאותה ביקשתי מאותו קרוב משפחה (ובסוף התחרפנתי ממנה) והמחשבה שעומדת מאחורי זה היא שהוא קנה לי מתנות כדי "לפצות" אותי ולהשקיט את מצפונו

מפה לשם הוא גר בחול והוא פחות ופחות מבקר... בגדול מאז ה"התחרפנות שלי"

זה גם מסביר לי עוד המון דברים שאני מרגיש היום או חווה מול אנשים אחרים... אבל אין לי שום הוכחה לעצמי שזה קרה, אני מפחד לדבר איתו כי למה שהוא יודה, וזה בטוח יהרוס את הקשר במשפחה שלי

כולם אומרים לי לדבר על זה בטיפול וששם זה הפתרון... אבל כלום לא מתקדם ואני לא מרגיש יותר טוב וזה מאוד מאוד מתסכל...

אני באמת צריך עזרה להבין מה קרה לי
האם הגיוני שהתת מודע שלי מדחיק את זה כדי להגן עליי? או שאולי סוממתי ולכן אני לא זוכר כלום? או שאני סתם הוזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"