האם זה נורמלי לא להימשך למישהו בגלל איך שהוא מתלבש?

קטיה בת 25 | כתבה את השאלה ב-27/01/22 בשעה 16:40

אני מרגישה רע מאז המקרה האחרון עם הבחור שהכרתי.
הייתי בקשר עם בחור מאוד נחמד בערך ארבע חודשים.
הכרנו אחד את השנייה לאט ובהדרגה כדי לראות אם אנחנו מתאימים לקשר רציני.
היינו עושים המון שיחות וידאו ושולחים תמונות, עם הזמן יכולתי לראות מה הוא אוהב ללבוש ואיך הוא מתנהג וכו'.
מאז שיחת הוידאו הראשונה שלנו שמתי לב לזה שהוא לובש את אותם הבגדים.
אותה חולצה ומכנסיים קצרות בכל שיחת וידאו ותמונה שהוא היה שולח.
ניסיתי לשאול אותו על החולצה והוא סיפר שהוא קנה כמה חולצות כאלה
בגלל שהוא אוהב את האיכות שלהן ותמיד לובש אותן רק בבית.
כשמזג האוויר היה קר אני ציפיתי לראות אותו עם בגד חם מתאים אבל להפתעתי הוא לבש את אותם הבגדים.
אם הוא היה מרגיש שקר לו, הוא היה מתעטף בשמיכה במקום לקחת ג'קט או חולצה ארוכה.
הייתי מבקשת ממנו בדאגה ללבוש משהו מתאים לטמפרטורה בחדר אבל הוא היה מתעקש להישאר עם החולצה והמכנסיים הקצרים.
מכאן הרגשתי שהמשיכה שלי כלפיו ירדה, זה לא היה עושה לי את זה לראות אותו עם אותם הבגדים בכל פעם.
ביום יום הוא היה לובש חולצות מכופתרות עם ג'קט עור או ג'קט מרופד ומגפיים שמתאימות לקיץ ולחורף.
בעיניי הליבוש הזה לא החמיא לו, הוא היה בן 25 וזה גרם לו להראות כמה שנים מבוגר יותר.
הוא תמיד אהב ללבוש בגדים מהסגנון הזה אבל בגדים שהוא לא היה מעז לגעת היו;
קפוצ'ונים, סוודרים קלילים או בגד ספורטיבי אחר.. הוא תמיד היה מעדיף להתלבש אחרת מרוב הגברים שאני רואה ביום יום. והוא אוהב לנעול רק מגפיים, אין דבר כזה נעלי ספורט אצלו לדוגמא.
התאכזבתי מזה שאני מסתדרת איתו כל כך יפה אבל המשיכה שלי אליו לא שם.
בחודשים שהיינו בקשר אני ניסיתי לקבל אותו כמו שהוא, ניסיתי להתמקד באופי המקסים שלו ובכיף שלנו.
אבל כשזה היה מגיע לנושאים אינטימים, אני לא הרגשתי שאני מסוגלת להימשך.
עברו כמה חודשים מאז ניתוק הקשר ואני עדיין מרגישה רע, אף פעם לא קרה לי שאני לא נמשכת למישהו בגלל מה שהוא לובש.
אני הגזמתי לדעתכם או שזה נורמלי?

עדכון מקטיה, שואלת השאלה 2022-01-28 16:00:23

חלק מהתשובות כאן פשוט מזעזעות, מלהסיק שאני רוסיה פרוצה ועד לאחל לזה שאני אקבל שבץ. האתר הזה פשוט מזעזע!
אתם בכלל קוראים את מה שאתם כותבים?
אל תגיבו לכאן יותר.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"